Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy

Het gaat goeed met mij, heel goed. Ik had gisteren een sollicitatiegesprek voor een baan die ik ook echt graag wil doen (en 9-to-5 en niet in het weekend) en ik mag volgende week een dagje op proef komen. Als dat allemaal meevalt ben ik aangenomen. Ik zie ook niet in waarom ik het niet zou kunnen dus dat zit wel goed.

Vanaf dan kunnen Arjan en ik weer een beetje verder hier in huis en gewoon dik gaan sparen. Ik heb geen inkomen nu dus er is geen ruimte om te sparen. Ja, als we even een paar dingen zouden opgeven wel, maar aangezien ik na 2 weken solliciteren al bijna een baan heb vinden we het niet nodig om extra te sparen die tijd.

Ik ben echt heel blij. Dit wil ook zeggen dat ik een rijbewijs zal hebben binnen 5 maanden (vroeger mag niet als je pas in Nederland woont) maar ik heb er niet echt een probleem mee op dit moment. Met de fiets of met de bus naar werk is echt geen probleem en ook gewoon een heel geode verbinding. Ik zit ook precise in de stad dus op 5 minuten lopen zit ik in het shoppingcentrum. Lekker makkelijk als we nog even een paar boodschappen zijn vergeten.

Maar dit wil dus ook zeggen dat we dit jaar weer op vakantie kunnen! Ons huisje is opzich af in de zin dat we niets meer "nodig" hebben, we willen alleen nog bepaalde dingen en willen ook graag een aantal dingen vervangen die nog mee zijn verhuisd van bij hem of bij mij en niet passen hier. Dit wil dus zeggen dat er in tegenstelling tot vorig jaar toen we hier net woonden wel geld over zal zijn voor vakantie. Arjan is er na alles heel erg aan toe ook, na een aantal dike tegenslagen, heel veel gepuzzel, heel veel gewerkt en hij is onlangs ook afgestudeerd dus hij verdient het wel.

Ik heb dus ook vooruitzichten om verder te studeren. De studiekeuze is nog een beetje een probleem want ik wil werkelijk alles doen, maar ik vind wel iets. Het gaat hoe dan ook een thuisstudie worden. Ik krijg de kans om tot de tijd dat ik ga studeren fulltime te werken en wanneer ik ga studeren mag ik minder uren werken. Heel fijn dat ze er zo makkelijk in zijn. Ik ben niet de enige die een studie combineert met de baan daar, ook oudere mensen die er werken studeren vaak nog ernaast omdat die mogelijkheid er is.

Ik ben iig een blij ei. Solliciteren in Nederland als Belg en dan nog veeleisend zijn is niet makkelijk. Maar ik kom er wel!

Oja, de twee lieve bunnies zijn opgehaald door een hele lieve vrouw met 4 kinderen die al heel haar leven konijntjes heft gehad. Ze woont sinds kort weer in Nederland en wil weer 4 tot 6 konijntjes in een groep en wou heel graag langharige nijntjes. Ze is er helemaal verliefd op en ze krijgen een giga ren met prachtig hok en eindeloos aandacht! Ik ben blij.

-Ssdd
14 mrt 2018 - 412x gelezen
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende