Winterkou

Zoals gister, daar hou ik van. Dat mijn wangen rood worden en prikken en het lekker warm is als je terug binnen komt.. Heerlijk!
Nu ik de kippies heb kom ik nog meer buiten dan anders. Ik zorg elke dag even voor vers water, voer en de poep uit het nachthok halen. Dan klets ik heel wat af, het grappige is ze kletsen allebei ook keihard terug.
Op dit moment zijn ze weer wat ontstemt vanwege de kou. Echt het is of te koud of te warm of te nat voor die beestjes!
Maar ik geniet van de winterkou en mijn kakelende kippen en van Hond die een derde kip is geworden en keihard mee scharrelt.

Ik heb afgelopen week ovulatie testen gehaald bij de Etos. Af en toe zijn die dingen echt onbegrijpelijk. Als het streepje donkerder is dan de test streep dan vindt de ovulatie plaats binnen 24-48 uur. Mijn streepjes zijn lichter maar die van de ochtend is weer donkerder dan de avond.. dus wat nu? Wordt dan het streepje bij mij nooit donkerder dan de test streep of ben ik nog niet zover en piekt mijn level pas morgen ofzo?
Hond bekijkt het vanuit de deuropening met een blik van: ik pis tenminste buiten.. jij in een potje... gaat ie goed vrouwtje?

En dan als het zover is moet je ook nog eens seks hebben en dat schort er veel aan de laatste tijd. We zijn moe, P. is erg moe en slaapt ook slecht. Maar goed dan moet je niet pas om half 12 naar bed komen, misschien moet je dan ook wat eerder gaan slapen... Ik wijk af.. seks dus, één van de lekkerste dingen die ooit is uitgevonden en ik dus te weinig heb...
Ik heb wel een goed gesprek met P. gehad gisteravond, op de weg naar huis vanaf Ikea. Eindelijk die stomme oven weg. Hij wil wel maar het komt er niet van, hetzelfde als altijd.

Voor mij is het simpel: P.+ seks = Heaven. Buitenom dat, zonder seks krijg je geen baby's.

Niet zeiken, gewoon doen... of ben ik nou iets te simpel nahnah

Winterkou is ook niet seks bevorderlijk.. een koud bed, koude slaapkamer en koude handen doet mijn zin tot het nul punt bevriezen.

In dat geval hou ik dus niet van de winterkou...

-xx-
21 nov 2019 - 130x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende