What's in my bag?

Ik keek net door oude foto's en kwam een 'what's in my bag' foto tegen die ik ooit hier plaatste. Ik dacht dat ik toen veel zooi mee sleepte maar dat is de dag van vandaag toch nog een stuk erger. Misschien omdat mijn Dakine rugzak plaats heeft gemaakt voor een grote mensen handtas? Past gek genoeg nog meer in.

Ik zeul best wel wat mee op een dag. Laptop, muis, notitieblok en pen, portemonnee, planner, markeerstift want kan niet zonder, pijnstillers, hele bos sleutels van 20 hoogwerkers, 2 poorten, 2 deuren op werk en mijn huis, draadloze oortjes, oplader laptop, oplader telefoon, oplader oortjes, deo, lippenbalsem, thermosfles water, soms thermosbeker koffie, tampons, nagelvijl, haarelastiekjes, een verloren paar oorbellen, ... het lijkt wel een zwart gat. Geen wonder dat Arjan nooit wat wil zoeken in mijn tas.

Ik denk dat ik hem wel eens wil uitpluizen. Ik ben helemaal geïnspireerd door de minimalistische handtassen die mensen soms met zich meedragen. Maar hoe dan??? Ik ben er van overtuigd dat ik deze dingen nodig heb voor een hele werkdag met OV reizen er bij. Als ik een rijbewijs zou hebben (ha, leuk, mag niet meer lessen) zou ik gewoon de helft al in de auto kunnen dumpen.

Oh ja. Vorige week zat er een paasstol en fles wijn in. Cadeautje van een klant. Leuk, maar hoe moet ik dat nu weer meenemen? Arjan moet overigens niet klagen, hij heeft een werkbus vol. Als je de deur achter open doet moet je opletten dat je niet verdrinkt in gereedschap en andere spullen.

Update over de auto: we hebben een Volvo V60 uit 2015 op het oog maar onze lieve Ibiza had een kapotte zekering en doet het nu beter dan ooit. Even wachten tot na corona om een auto te kopen dus.

Bij deze de spontane ingeving van mijn hersenen.

-Ssdd
21 apr 2020
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 25 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende