werkstuk schrijven

ik moet mijn eerste werkstuk van 2000 schrijven. en eigenlijk gaat het best goed! dat is zeker te danken aan mijn docent. Hij is heel duidelijk in wat je moet en wat niet en hoe hij het wil zien en wat hij niet wil zien. dat werkt echt fijn. want hij geeft iedereen het vertrouwen dat ze het uiteindelijk goed gaan doen.

maar voor andere vakken moet ik ook dingen schrijven. wel korter, een betoog van 500 woorden ofzo. ik kreeg van één docent echt super raar feedback. het kwam erop neer dat hij het compleet klote vond. en dat mag, ik bedoel hij is de docent. maar alle schrijfopdrachten die ik bij andere docenten heb ik gedaan, heb ik het altijd gehaald en nooit intens negatieve feedback gehad. sowieso geven alle docenten, behalve deze dus, feedback waar je wat mee kan. en deze gast schreef gewoon dit is slecht en doe dit maar opnieuw.

en ik snap dat iedere docent anders werkt, maar het is zo demotiverend als iemand gewoon jouw stuk helemaal afkraakt. maar ook echt helemaal. en ik heb om 15:30 ook nog eens een college van die gast. #zinin
06 mrt 2020 - 146x gelezen
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 19 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende