Week 04

Wat hebben we gelezen?
Veeel te weinig.. Ja een hoop werkshit gelezen maar dat telt niet. Ik ben nu zo ongeveer halverwege de heksen van karres. Ik lees wel vrijwel elke dag in de avond maar na tien pagina's of zo ga ik al slapen dus dat schiet niet heel erg op.

Wat hebben we genetflixt?
Veel comedy shows! Beide shows van Jack Whitehall ( niet de travels with my father maar die andere). Taylor Tomlinson, vond ik erg leuk en heel erg herkenbaar in het stuk waar ze praat over haar bipolariteit. Al kijkend zat ik wel een beetje van Yep.. C'est moi. Eentje van Bo Burnham en als laatst heb ik de eerste van Middlestitch & Schwarts gekeken. Long form improv, erg interessant en wat een gave om een hele show te bouwen rondom een verhaal van een random persoon in het publiek. Ik vind publiekinteracties altijd wel leuk omdat die dingen zo lekker spontaan zijn maar deze show begint alleen met een kleine interactie en bouwt daar een uur op voort. Ga k straks meer van kijken want er staan er 5 of zo van op netflix.


Wat heb je voor jezelf gedaan?
Gewerkt. Vandaag een grote schoonmaak gedaan, drie ritjes (...) naar de oud papierbak want ik kon door de stapel dozen niet meer normaal de gang door. Moest er echt overhheen stappen. Verder heb ik een beetje lief voor mezelf gedaan op aanraden van Fr. Maar weinig bijzonders verder.. Oh en ik heb een poppy liedjes playlist gemaakt op spotify met een hoop miley uiteraard en taylor swift en gaga en dadi en ariana grande en britney spears en .. nouja ik moet hem nog uitbreiden maar voor nu is t een leuke opruimlijst. Ik heb zelfs voorzichtig een beetje meegezongen.

Hoe gaat het blowen?
(Deze vraag is nieuw maar gaat mee in de roulatie). Het gaat veuuuul beter. Heb doordeweek helemaal niks gerookt behalve sigaretten. Nu is het weekend dus kan het wel, maar zo vóór een werkdag gaan we niet meer doen want ik word een stuk frisser wakker als ik niet heb geblowd voordat om 06:38 de wekker gaat. En ik heb er ook geen moeite mee dat het niet kan/mag op werkdagen. Als in, ik denk er niet continue aan of heb sterke drang of iets, integendeel. Het is gewoon gewoon. De avond bestaat uit eten en netflixen en lezen en rond half tien mn nest in wegens bovenstaande wekker.

Hoe gaat het slapen?
Probleemloos. Ik droomde afgelopen nacht dat ik met Billie Eilish en haar ouders (die eigenlijk Mics ouders waren) op het vliegveld zat want ze had spontaan besloten dat ik mee mocht op haar tour. Het wakker worden vroeg in de ochtend is nog lastig maar ik wil mezelf aanwennen uiteindelijk om rond 7u op mijn werk te zijn zodat ik rond uiterlijk drie uur naar huis kan. Afgelopen week begon ik steeds om 8u maar ik wil komende week 7;45 doen en de week daarop 7:30 en de week daaarop 7:15 en dan uiteindelijk dus 7u. Ik heb het toen in die chrysantenkwekerij ook in de routine kunnen krijgen om daar om zes uur te staan, dan moet dat nu ook weer lukken. En ik weet uit die ervaring dat ochtenden veel sneller voorbij gaan dan middag. Ik ben een echt ochtendmens wanneer het gewoon goed met me gaat.

Hoe gaat het eten?
Beter, hoewel ik gisteravond toch flink heb zitten eten aan frituur en chocola. Maar overdag snaaien zit er met die baan gewoon niet in.. Of ik het aan de weegschaal merk weet ik nog niet omdat ik er al even niet op heb gestaan.

Hoe gaat het sporten?
Uh ja echt sporten heb ik niet gedaan maar wel het dagelijkse uur fietsen en wandelrondje en dat telt voldoende qua beweging. Morgen heb ik weer een HIIT sessie in de planning ondanks dat ik me bijzonder bewust ben van de spierspijt die ik ervan krijg. Ga hem dit keer wat meer op mn eigen tempo doen ipv het tempo van die buff chick bij te houden..
28 jan 2023 - bewerkt op 28 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phlo
Phlo, vrouw, 0 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende