Week 03

Wat hebben we gelezen?
Bijzonder weinig tot niks. Ik had gehoopt de heksen uit te lezen maar ben ergens op de helft blijven steken. Na therapie en werk heb ik geen focus meer helaas.. Vandaag ook niet. Ga proberen morgen weer wat lezen op te pakken


Wat hebben we genetflixt?
Ik heb Crashing gekeken en vond 'm erg leuk. Jammer dat het zo kort was, 6 afleveringen. Ik denk zo'n 8/10

How to build a sex room vond ik ook leuk. Was ik vorige week al in begonnen en begin deze week dus afgemaakt. Simpel vermaak, van die huis verbouwingen maar dan dus voor sekskamers, en sowieso is seks voor elk mens interessant dus zoiets trekt mij inderdaad ook. Leuk om te zien hoe divers seks kan zijn en dat een sekskamer heus geen dungeon hoeft te zijn, maar ook gewoon romantisch en stijlvol kan zijn. Één stel wilde dat zo'n kamer hun huwelijk zou redden maar dan denk ik daar gelijk van alles van. Of een polyfamily die aan cuddlepuddles doet en dat stukje spreekt me dan echt aan, hoewel in dan weer niet ernaast een plastic ruimte voor golden showers hoef te hebben. Interessant alsnog om een soort kijkje in zo'n soort leven te hebben. 7/10

Nu bezig met Santa Clarita Diet en het is fantastisch. Of ja. So far zou ik zeggen 8/10 dus ik weet niet of dat fantastisch is maar in elk geval genoeg om de komende week niet te hoeven beslissen wat we gaan kijken.

Nouja is ook gelijk duidelijk waar al mn tijd heen gaat.. ben ik eigenlijk ook niet blij want ik wil productief zijn maar ja. Doen doen we niet.


Wat heb je voor jezelf gedaan?
Ehhhhhhhhhhh. Naar werk gegaan, naar therapie gegaan maar dat is 't ook wel zo'n beetje


Hoe gaat het slapen?
Inslapen is geen probleem maar ij heb echt 9-10 uur slaap nodig en dat heb ik dan een paar dagen niet gehad wegens werk. Dan slaap ik like 7.5 uur en dat is nog even niet genoeg.. In de lente/zomer is 7.5u veel maar nu nog niet. Maargoed ik lig op tijd in mn nest en val dan ook in slaap dus heb wat dat aangaat weinig te klagen.


Hoe gaat het eten?
Be-roerd. Of ja, sinds die werkdagen eet ik niet of nauwelijks, ik heb geen honger, het voelt een beetje zoals toen in die laatste maanden in de botimpantaten. Thuis koken doe ik niet want het zal eerst moeten worden opgeruimd en daar heb ik de puf niet voor dus we slaan het eten maar over. Wel een goede manier om af te vallen zo.


Hoe gaat het sporten?
Sinds werk elke dag een uur fietsen en een lunchwandeling van 30-40 minuten. En vandaag heb ik ook een beetje gewandeld, zo door het park, en later naar het tankstation voor sigaretten.
21 jan 2023 - bewerkt op 28 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phlo
Phlo, vrouw, 0 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende