Wat nu?

Vanochtend werd de spanning me te groot en heb ik een zwangerschapstest gedaan. Ik had dinsdag ongesteld moeten worden. De test is positief.....
Ik kan eerlijk zeggen dat de spanning niet verdwenen is haha.

Als je het gemiddelde van de laatste 4 maanden neemt heb ik een cyclus van 30 dagen. Vandaag is dag 30. Mijn langste cyclus van de afgelopen 4 maanden is 32, daarvoor 46 geloof ik. Wanneer ga je dan testen en wanneer is je test betrouwbaar. Internet zegt dat ik 4 januari pas moet testen.

Zal ik het P. wel vertellen of niet? Er is nog zo'n grote kans dat het mis gaat. Maar hij zou het ook erg vinden als hij het later te weten komt nadat het mis is gegaan. Maar als ik het hem niet vertel hoeft hij zich ook nog even geen zorgen te maken.

Als we er vanuit gaan dat het zo is, ben ik nu 3 weken zwanger. Dat is ontiegelijk vroeg om er zeker van te zijn, kijk maar naar de vorige keer, toen ging het na 6 weken mis.
Ik heb al heel de week buikpijn net alsof je ongesteld moet worden maar toch anders, de innesteling is dat. Maar wat als het toch gewoon voor tekenen zijn voor ongesteld zijn? Dan maak ik P. blij met een niks.

Op dit moment ben ik doods en doodsbang. Ik wil zo graag blij zijn dat de test positief is maar er zijn nog zoveel dingen die mis kunnen gaan.

Voor mezelf houden of delen met P? Ik weet het niet..

-xx-
02 jan 2020 - 408x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende