Wat nou griepje? Longcovid klaagmuur

Ik typ dit even op mijn telefoon want ik moet het kwijt.

Het gaat gewoon even niet. Eerst heb ik mij 2 weken volledig ziek gemeld, werken aan herstel. Ik werkte hierna in overleg met de bedrijfsarts 3 dagen per week een uur in de ochtend en een uur in de middag. 1 van deze uurtjes op kantoor (40 min heen en 40 min terug zonder file op de A16 of A20, that never happens). Dat twee weken en vanaf gisteren steeds blokken van 1,5 uur.

Valt mee zou je denken, je hebt nog twee dagen rust. Nee, ik heb twee dagen fysio welke qua prikkels erg zwaar valt. Ik kan naast dit mijn huishouden niet eens op orde houden (en dan heb ik nog een schoonmaker en komen de boodschappen aan de deur), ben sociaal geïsoleerd want ik heb niet eens de energie mensen te appen laat staan te zien en als ik een afspraak heb met de HA, diëtist of straks eindelijk aan ergotherapie kan beginnen heb ik geen enkel plekje vrij om dat in te plannen want ik ben al elke dag over de grens heen aan het gaan.

Ik ga cognitief achteruit, ik ga qua conditie en kortademigheid achteruit en ik ga psychisch achteruit want ik herken mijzelf niet meer en voel me erg alleen.

Daarnaast hoor en zie je overal mensen zeggen dat corona een griepje is. Dan wil ik huilen, schreeuwen, slaan! Ik ben al 5 maanden ziek, wat nou griepje? Oh of die mensen die beweren dat ik niet ziek ben... En je kan wel zeggen trek het je niet aan, maar na meerdere opmeringen van mensen in je omgeving en mensen in het openbaar doet het wel iets met je.

-Ssdd
14 sep 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende