Wat moet ik toch

Soms sta ik op en dan denk ik echt ik kan niet meer. Een connectie die je met iemand hebt die je verlaat.
En rust nodig heef. Dit het moeilijkste geweest in mijn hele leven het voelt alsof je eigen hart eruit gerukt is. Toch weet ik zeker dat ik de ware heb gevonden die persoon was alles voor mij. Vanaf het begin hebben we elkaar gesteund stonden we voor elkaar klaar. Al die zware momenten die je samen hebt meegemaakt en elkaar sterker daar in hebt gemaakt. Ik weet dat ik door moet gaan.
maar toch elke dag gaat er geen moment voorbij dat ik niet aan je denk en hoop dat je zult berichten. Het voelt als een soulmate iemand die je door dik en dun kunt vertrouwen op kunt bouwen.
Toch komt er dan een periode in het leven dat het even niet meer gaat. Een zware periode voor ons beide door ziekte.
Toch hou ik hoop op een goede uitkomst. Dat wij weer samen kunnen zijn en elkaar steunen zoals we deden in het begin en samen kunnen genieten van een toekomst zonder ellende en zonder conflicten.
Ja ik heb er ook een aandeel in wat er fout is gegaan. We hebben beide trauma’s uit het verleden maar laten we die ons in de weg staan. De weg naar ons eigen geluk. En de aanvulling die we op elkaar zijn.
Ik heb er voor gekozen om die dingen achter me te laten en hoop dat de persoon die alles voor me betekend dat ook kan. En vertrouwen heeft in een toekomst zoals ik dat ook heb. Samen met jou kan ik de wereld mooier maken.

Voor nu is het allermoeilijkste ik doe alsof het goed gaat maar diep van binnen ga ik kapot. En hoop ik elke dag dat er een berichtje komt dat je het samen wil oplossen. En niet alleen.

De knuffels de leuke dingen die we deden. Er altijd voor elkaar stonden.

Ik mis je
30 jun 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van fluisje
fluisje, man, 34 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende