Wat een dag

De dag begon heel vroeg na een slapeloze nacht vergezeld door een op hol geslagen brein. Wat een ellende en wat mis ik slaappillen op zo een moment.

Maar goed. Kind naar school gebracht. Volgende doel: slapen! Nee toch niet slapen. Serie kijken. Twee afleveringen verder en niks gekeken. Alleen maar twijfelen. Wat moet ik met mijn opleiding. Burn-out en adhd gooien roet in het eten. Fikse achterstand. Brein eeer op hol. Googlen naar andere opties en mogelijkheden. Mensen appen, wat zou jij doen? Trek het niet. Dan maar een ander einddoel. Dan maar geen bachelor op zak aan het einde. Dan maar genoegen nemen met minder. Nee riley, het gaat om het papiertje! Doorzetten....... ok zo makkelijk.

Nou. Douchen en slapen. Half uur onder de douche gezeten. Gebroken. Bed in. Ja en daar ging het brein weer aan. Bah.

Oma haalt kind van school. Yes. Slapen. Nee hoor. Nog niet slapen.

E-mail van potentiële werkgever. Maandag gesprek gehad. Raar gesprek. Veel over mij privé. Weinig over werkzaamheden en kennis en competenties.
En dan in de e-mail lezen dat de functie te hoog gegrepen is en tussen de regels door kei hard lezen dat hij me simpelweg te dom vind om een functie te kunnen vervullen binnen dit werkveld. En bedankt! Klojo.

Vanavond ander sollicitatie gesprek. Super goede brief geschreven. Zwaar onder de indruk. Maar na tien minuten gesprek stond ik weer buiten. En nu?! Was m’n brief zo goed dat ze alleen m’n persoonlijkheid in levende lijven wilden checken? Daar zijn de twijfels weer. Duim voor me!

Het is wat.. die dag van vandaag..

En het ergste is. Dit alles wil ik delen met ex lover.. maar we praten al een week niet. En ik mis hem zooo.

Ik ga even verdrinken in zelfmedelijden en mezelf weer bij elkaar rapen om morgen met een positieve instelling aan te kunnen gaan.

Goodnight!
09 sep 2020 - 83x gelezen
Profielfoto van Rileynummertwee
Rileynummertwee, vrouw, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende