Waarom zweeg je altijd

Op je nachtkastje ligt je lievelingsboek waarom je dat boek zo mooi vind heb ik nooit begrepen.
Wuthering Heights ik heb de film gekeken omdat de titel me aan jou deed denken en vond er geen klap aan en ik zie je nog grinniken omdat jij van mening bent dat het boek veel mooier is.
Oma had je dat boek nooit moeten geven want wees eerlijk terwijl jij met je neus vaak op je kamer in de boeken zat was ik volop in de weer met puberen en vonden mijn vriendinnen je maar een weirdo.
Dan de tijd dat we met het hele gezin naar de camping gingen jij werd al vrolijk van het idee dat je savonds in je eigen tent kon slapen terwijl de rest van het gezin in de luxe caravan sliep.
Als het onweerde dan moest je verplicht naar de caravan van pa en ma en dat deed je zonder mokken ik was toen al de baldadige van ons twee en kreeg er dikke verkering met Wybe die niet eens wist dat ik een zus had omdat je nooit meedeed met activiteiten.
We besloten om je mee te vragen zwemmen in het meer je had geen zin maar pap vond dat je wel mee kon om mij in de gaten te houden 15 minuten een regenbui en jij trok je jurk uit en dook met je bikini zo het water in en ik werd jaloers omdat Wybe veel te lang naar je keek en van alles over je vroeg.
Of het door mijn makeup kwam of omdat het regende ik weigerde het water in te gaan en jij dreef op je rug in het water alsof de zon volop scheen.
Sorry dat ik zo kwaad op je werd en bij je wegliep met Wybe waarom deze gedachten door het hoofd gaan weet ik niet goed te omschrijven maar die avond toen onze ouders vroegen of we het leuk hadden bij het meer deed jij alsof het heel gezellig was.

Je zat een klas hoger als ik en was het pispaaltje van de klas en toen je voorbij ons liep en je hardhandig aan de kant werd geduwd door een barbiepop die jouw een kutwijf noemde reageerde je niet eens dus ik erachteraan greep haar bij het haar en zij dat ze haar excuses moest aanbieden.
Het plagen werd erger daarna maar dat hoorde ik maanden later na je diploma uitreiking van een oud klasgenootje van je.
Jij zei nooit een woord daarover!
Het verbaasde ons daarom ook niet dat je ons niet vertelde dat je gestalked werd door een ex waarmee je een paar maanden wat scharrelde hij greep zijn kans en sleurde je aan je haren door het huis, wat er precies is gebeurd daar wil ik niet eens aandenken.
Een hersenbloeding, gebroken bekken schouder uit de kom en de buitenkant van je lichaam op veel plaatsen blauw geslagen en geschopt.
Je kan niet meer terug naar je woning en we hebben je spullen her en der opgeslagen bij mij en bro je moet nu revalideren en angstig houden we ons voorlopig stil over het feit dat je niet meer terug kan naar je huisje omdat we je niet willen ontmoedigen.
06 jun 2021 - 106x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Snotneusje
Snotneusje, vrouw, 0 jaar
 
Schrijver staat geen reacties toe.
    vorige volgende