Waarom samen?

Vraag mij steeds vaker af, waarom dit huwelijk, waarom samen? Geloof niet dat wij echt gelukkig zijn. Beiden hebben een enorm kort lontje, wat natuurlijk een gevolg is van onvrede.

Wat hem zo dwars zit over mij weet ik niet zo goed. Ben geen fantastische huishoudster dat is wel een feit. Vindt wellicht dat ik teveel online ben.

En tja wat zit mij dwars.. wat zit mij niet dwars. Zie hem zelden vrolijk, snauwt vaak de kinderen af,weinig geduld, geeft ze te weinig aandacht en krijg vaak het idee dat hij liever niet hier is. Als geliefde brengt hij het er ook belabberd af, zegt altijd het verkeerde, troost mij niet, knuffelt mij niet en kust mij niet. Hij doet weinig moeite om mij in bed te bevredigen, de weinige keren dat er sprake is van seks is er ook geen sprake van kussen of strelen.

Houdt hij van mij? Dat blijkt niet uit zijn daden. Toch vertrouw ik hem en ben ik er zeker van dat er geen ander is. Hou ik van hem? Nier genoeg

Maar ja waarom samen eigenlijk omdat ik bang ben dat ik als moeder alleen er ook niet beter op word. Dat ik als single vrouw teveel vluchtige contacten zal hebben en dat is niet de soort moeder die ik wil zijn voor mijn kinderen. Dat het een komen en gaan zal worden van mannen, omdat ik simpelweg niet geschikt ben voor een monogame relatie.

Dus ik blijf maar, zodat ik een betere moeder ben, welliswaar die leeft voor anderen en niet haar eigen geluk, maar wat moet ik dan?
26 okt 2018 - 377x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van haveyouever
haveyouever, vrouw, 35 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende