Voortborduur

toch nog even voortbordurend op de bloemen. want ik heb nog wat meer gegraven. Ik vind het altijd interessant om een persoon achter de muziek een beetje te kennen, dat helpt met een emotionele band bouwen met de muziek,beter begrijpen wat er nou precies uitgedrukt wordt. Dat ze haar huis heeft zien afbranden is niet figuratief, bijvoorbeeld. Ze heeft nul foto's en whatever van haar jeugd en al het geld in de wereld kan zoiets niet vervangen. Mijn hart breekt een beetje bij die kennis in combinatie met haar zang.Verder, als ik haar zie in interviews en zo zie ik hoe krachtig en leuk haar aura is. Zij is zo'n persoonlijkheid waarvan ik stiekem hoop dat zo'n iemand mij een soort van adopteert zodat ik een interessant leven by association kan leven.

Anywho, laten we het ook over de videoclip hebben.. Wat ik ook tof vind aan de clip van flowers is dus die jurk, en hoe prachtig haar lichaam is in die jurk. Maar het is dezelfde jurk als die van J-Law op het rode tapijt ooit ergens. En ze laat er ook low key even in zien hoe hard ze voor dat lichaam werkt.

Verder, al luisterend merk ik dat ik niet zo heel erg geweldig veel hou van de combi van haar stem en de kleinere gevoelige liedjes, ze belt me wat te veel en maakt her en der artistieke keuzes die ik zelf anders zou doen. Tegelijkertijd doet het me ook aan mijn eigen stem denken, die ook voor die kleinere gevoelige liedjes niet zo geschikt lijkt. Juist de luide dingen zou ik goed kunnen als ik dat volume durfde te maken.. maar dat is een ander verhaal.
Even stilstaan bij Miley's groei van wrecking ball tot flowers.. Ik weet nog hoe veel ophef er was over Miley's wrecking ball en haar uitdrukkelijke sexualiteit in die video want oh nee ondergoed. tegenwoordig vinden we het niet zo heel bijzonder weird of verrassend dat er muziek als 'wet ass pussy' van cardi b. wordt uitgebracht..

Ik word oud. Misschien is wrecking ball wel een leuke om met piano mee te kloten.. Het is bijna een week geleden dat ik voor het laatst een joint opstak trouwens. Maar nu heb ik weekend dus mag ik.

Ach ja, en de lente staat voor de deur en ik ben in de lente makkelijker enthousiast over dingen en kunst maken.. juist dan is het risico op hypomanie een ding. Hoe dan ook, het is weekend en Miley schittert in mijn oren. Tijd om te relaxen.
27 jan 2023 - bewerkt op 28 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phlo
Phlo, vrouw, 0 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende