Verjaardag, sollicitatie, vakantie, wecken.

Jongenssss.... Ik ben bijna jariiiig.... Arjan zit al een hele poos op de hoek aan de eettafel met zn laptop. Als ik in de buurt kom draait hij het scherm weg en hij doet lekker geheimzinnig. Ben benieuwd!

Ik ben woensdag jarig en heb meteen ook in de ochtend een sollicitatiegesprek. Als klantservicemedewerker voor een zorgverzekeraar. Als deze baan een ja wordt verdien ik meteen 6 euro per uur meer. Dat is wel een lekkere extra. Geld is niet alles maar alle verantwoordelijkheid hebben op een afdeling maar geen extra geld krijgen dan je collega's is gewoon rot. Ik krijg ook steeds meer op mn bord en het feit dat ik 32u wou gaan werken was plots een probleem (terwijl mijn contract zegt dat ik tussen 32 en 40 moet werken). Ik heb mn contract maar laten aanpassen naar een 28-32 en nu is er paniek op de afdeling. Ik ben nog een week vrij en hoop hierna mijn ontslag te kunnen indienen. Heerlijk!

We zijn gisteren teruggekomen van vakantie in Italie. Het was erg fijn, alleen merken we beide dat Frankrijk ons beter ligt. Meer plekjes die wij leuk vinden en activiteiten welke wij graag doen. Ook het feit dat ik wel Frans spreek en geen Italiaans speelt mee. Het is wel handig in een land waar ze met moeite Engels kunnen. Volgend jaar maar weer naar Frankrijk.

De nieuwe tent beviel overigens erg goed. We hebben een Bardani Airspace gekocht in maart en hadden hem nog niet gebruikt. Het is een monstertent die binnen een half uurtje helemaal staat. Perfect gewoon. Hij past alleen een beetje moeilijk in de kleine Seat Ibiza... maargoed, nog even sparen en de Ibiza gaat worden vervangen door een Seat Terraco. Paar formaatjes groter...

Nog een weekje vrij. De nieuwe konijnenvilla die ik van marktplaats heb geplukt ga ik morgen even schoonmaken en dan kunnen we de fluffsels weer ophalen bij mn schoonouders. Ik ga deze week ook nog even tonnen bramen en rabarberjam maken van alles in de vriezer en een deel moestuingroentjes verwerken en wecken. Heerlijk zo een nieuwe hobby...

Nog iemand hier bekend met wecken?

-Ssdd
15 sep 2019 - 264x gelezen
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende