Verjaardag

Wat een gezellige verjaardag was dit met ons gezinnetje en Ria en Annie. De zelfgebakken appeltaart was weer ouderwets lekker. Lyn en Evi waren zo lief en lekker ondeugend. Gezellig zitten kletsen en om een uur of één naar buiten gegaan. Het was 14 graden dus zonde om binnen te zitten. Daar merk je wel aan dat het klimaat in de war is. Wij hebben nog nooit met mijn verjaardag buiten gezeten. Was wel jammer dat Dennis en Mari er niet bij waren. Ze Zijn nog wat vermoeid na hun verhuizing naar Nyverdal
En hun trouwerij op 14 september. Ja de trouwdatum van Gerrit en Assi want dat wilden ze graag en Gerrit was hun “trouwambtenaar”! Het was een prachtig feest bij hun in de grote tuin met een select gezelschap.
Maar goed ik wijk af van mijn verhaal want ik had het over mijn verjaardag. Die is wat droevig afgelopen want mijn mannetje werd niet zo lekker. Zag alles dubbel en was erg duizelig. Na kontakt met haparts kwam de ambulance en ging hij met spoed naar het GHZ. Ik met de auto er achteraan. Daar bleek dat het een herseninfarct was en kreeg hij een dubbele dosering bloedverdunners. Ik ben nog een paar uur bij hem gebleven maar ben toch op advies van de verpleging naar huis gegaan. Brr. Midden in de nacht om half drie geen kip op straat, niet fijn. Het was een akelig eind van mijn 86e verjaardag.
Maar…..inmiddels is Piet weer thuis. Gezond en wel en geen uitval o.i.d. Heel erg moe natuurlijk maar wat hebben wij een geluk gehad mede door de snelle behandeling in het ziekenhuis.
16 nov 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Grejo
Grejo, vrouw, 86 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende