Van meisje naar First Lady

Ik ben een beetje stil geweest, niet zonder reden. Sinds 31 december is mijn meisje, echte de First Lady geworden en vele weten het. Ik weet dat niet iedereen gelukkig is, maar als ik mijn liefde moet afstemmen op de wensen van de massa dan kan ik beter in klooster gaan. Want we hebben mensen die achter ons staan, mensen die mijn meisje veroordelen dat ze koos om volledig voor mij te gaan en mensen die niks durven te zeggen tegen mijn. Maar ze hebben wel een mening. 1 iemand, hoe pijnlijk ook heeft haar gal over mijn heen gekotst. Mijn eerste emotie was als een boze stier in de aanval te gaan, maar ik besloot door na te denken om stilte als reactie te geven. Stilte is soms een betere reactie, dan iemand te gunnen of ze idee dat hun afwijzing je wat doet, dat idee ook te bevestigen. Ik kan beter het dan opschrijven privé en de rest gewoon maar laten rusten.

Maar we hebben sinds die dagen al wat tegenwind gehad, maar we hebben ook veel plezier en momenten van geluk meegemaakt. Ik denk aan ons eerste officiële uitje (etentje) als stel met de status van een relatie bekend voor de buitenwereld. Ik vond iets leuks op sociale deals en het was ontzettend lekker, de plek was ongelofelijk romantisch! Ik schoot en schoot gelijk raak. En de foto van ons samen nu als stel dat heeft veel likes gekregen op Facebook. Ik moet zeggen dat veel mensen er een hoop respect komt. Iets wat bepaalde etters, dwaze en conservatieve figuren die onze liefde afkeuren.


Maar mijn schoonouders, dat zeggen vind ik alleen nog lastig omdat de band nog teer is, die zijn bereid mijn een kans te geven. Ze willen alleen nog niet dat de First Lady in trekt. Maar hun roeping valt op dovemansoren. Want we willen elkaar niet loslaten. We zijn ergens in elkaars armen geduwd. Ik heb een brief voor hun geschreven tot door vooroordelen ze mij beoordeelde, mij vanwege klein via mijn vrouwtje emotioneel het mes tegen de keel zetten. Maar ik liet merken dat ze dat beter bij mij moeten doen. Dat ik 33 jaar (dat ben ik over 22 dagen), ik heb ergere dingen gezien, meegemaakt en zet mij mes op keel, dan komt er iemand naar boven die blijft staan. Ik loop dan niet weg, daarom weigerde ik hun zin te geven en tot mijn grote verbazing dat mijn epistel een positief effect had. Ik ben heel blij ermee. Ik ben misschien niet meer een familiemens omdat mijn familie, mij zeer hebben gedaan en ik ze op den duur heb verstoten. Ik wil niet dat zij dat ook meemaakt dus zal ik ondergaan, wat ik moet ondergaan.Ik weet dat mensen zullen roddelen nogmaals. Maar dit is mijn gouden kans, onze gouden kans om gelukkig te zijn. Mijn meisje heeft verteld aan haar ouders dat ze voor het eerst gelukkig is. Ik wist echt niet wat ik eerst moet zeggen toen ze mij dat vertelde. Dat ik haar eerste grote liefde was. We hebben elkaar door moeilijke omstandigheden elkaar ontmoet. We zijn in elkaars armen geduwd, we hebben een label nu aangeplakt. En ik laat haar niet los. Door vuur, storm, dronestricks of wat je maar kan bedenken. Veel beroemde koppels begonnen niet gemakkelijk, maar werden ontzettend gelukkig. Ronald en Nancy Reagan, Beatrix en Claus, Aad en Ina van Toor, ik weet nog wel meer op te noemen, maar dan wordt het waslijst.

Ik ben soort publieksfiguur in dit gebied vanwege dat ik dingen heb gedaan ondanks het niet hoefde. Ik ben afgekeurd, ik heb vrijwilligerswerk gedaan en soms heeft dat controversie opgeleverd. Maar als je iets wil bereiken in deze wereld dan moet je wel eens zuiltje rammen om Wim Kan zijn woorden half te gebruiken. Ik heb gestaan voor Jongeren, zwakkere in de samenleving, mensen met geestelijke klachten, inkomens voor Jongeren met een beperking (WAJONG). Ik schrijf columns, ik schrijf en breng met hulp van derde boeken uit in eigen beheer. Ik besef mij ten degen dat ik nu misschien een hint heb gegeven wie ik echt ben, want dit is een schuilnaam. Want ik voel mij dan vrijer om te schrijven.

Maar als er een eed was om te verklaren dat je 100% voor iemand gaat met volle verstand dan legde ik die af. En trouwen zit er nog even niet in. Al is dat een droom die hoop dat ons gegund wordt. Maar feit dat we nu openlijk van elkaar kunnen genieten is al groot genot, voor beide. En voor wie dat een vlek is, een ergernis die kijken maar de andere kant.
05 jan 2020 - 193x gelezen
Profielfoto van MilosColumbo
MilosColumbo, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende