TweestrijdHet shit punt is, is dat ik jou ook in mijn leven wil hebben. Maar niet op een vriendschappelijk gebied.
Je zegt dat je mij in jouw leven wilt als vrienden of iets.. dat je niet precies weet hoe.. maar dat je het wel wilt omdat je het jammer vindt dat we onze connectie laten varen. Maar ik heb het je al gezegd (...), als je mij in jouw leven wilt hebben is de enige optie om in elkaars leven te zijn door samen te zijn, in een relatie. Er samen achter te staan om het dit keer dan wel
te laten werken door het meenemen van wat we hebben geleerd en het eventueel bespreekbaar maken van dingen die ons dwars zitten, zonder te vooroordelen over elkaars point of view. Te accepteren wat de ander voelt en er verbetering aan te brengen. Want (...), ondanks dat het is weg gezakt en het blijft weg zakken houdt ik nog steeds van jou en wil ik jou ook nog steeds in mijn leven.. om samen te groeien, van elkaar te houden, van elkaar te leren en sterker te worden. Ik weet wat jij wilt, maar je zult niet krijgen wat jij wilt als ik niet krijg wat ik wil.

Het is de connectie tussen ons geweest wat zo fijn was, wat ik mis en wat jij waarschijnlijk ook mis als ik zo kijk naar jouw woorden in het berichtje. Het niet forcerende.. het natuurlijke tussen ons. Het klikte gewoon alsof het voorbestemd was:Ik zou jou willen vragen om nog één keer te proberen jouw hart open te stellen voor mij. Om oprecht te proberen om van mij te houden en dit ook te laten zien.., want (..), ondanks alles, ondanks hoe het tussen ons is gelopen houd ik nog steeds van je. Alleen het feit dat je mij pijn doet omdat jij pijn hebt door de manier waarop mensen jou pijn hebben gedaan. Dat is iets wat mij zorgen baart.

Ik wil reageren op jouw bericht. Maar hoe vaker ik jouw berichtje overlees, hoe meer ik realiseer dat wat ik je ook zal schrijven, of ik nou mee ga in wat jij wilt of dat ik op mijn strepen blijf staan. Dat het sowieso niet gaat werken. Geen van ons zal krijgen wat het wilt. En aan de andere kant denk ik; als ik het niet eens probeer.., dan heb ik sowieso verloren.
19 feb 2019 - 260x gelezen
Profielfoto van Princessa
Princessa, vrouw, 25 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende