Tuinfeest nummertje 2

Mijn geheugen is zó slecht dat ik mijn zaterdag niet meer in detail kan na vertellen. Nou goed, met de details achterwege heb ik nog best veel gedaan. We zijn in onze achtertuin begonnen met het bouwen van een loungeplek. Dat zie je tegenwoordig veel en met wat timmermannen in de familie gaat het gemakkelijk. Eind deze maand moet ie helemaal af zijn. Nu bezig met beton storten, hele heisa. Maar dat hoort er natuurlijk bij. En straks hebben we een leuk plekje voor tuinfeesten e.d.

's Avonds hadden we ook een tuinfeest met een vriendengroep. Het was heel gezellig en duurde ook wat langer dan gepland. Om twee uur sliep ik nog niet..

Verder rustig weekend gehad. Vanmorgen kon ik niet wachten om mijn bed uit te gaan. (was half zeven wakker) Dat gebeurt echt nooit! Maar goed, nieuwe EarPods in, muziekje op en me op mijn huiswerk gestort. Tegen de middag was ik klaar.

's Middags met vriendinnen naar de bibliotheek gegaan. Acht boeken en twee films. Ik kan weer even vooruit. Vanavond dus film 1 bekijken. Maar eerst nog even met vriendinnen weg. Zin in!

Geen lang verhaal deze keer, maar ik moet om 7 uur al weg. Dus ik heb nog 5 minuten...
Wish me luck!

verliefd

Katie
15 jun 2020 - 82x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 15 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende