Tot maandag

Ik ben een weekend (alleen). Ik vind woord alleen best groot, door alle moderne media ben ik niet ver verwijderd van mijn meisje. Als we willen kunnen we locaties doorgeven, je appt wat je eet, je appt als je bij iemand bent. Maar het bed is leeg en beetje koud. Niet letterlijk koud want een warmte deken zorgt voor heerlijke hitte. Maar vanmorgen lag ze nog naast mijn. Blijkbaar was ik slaap gevallen in haar, ik was echt helemaal in haar gekropen. Ik moest toegeven, ze eerste vrouw in 32 jaar waarbij heb gedaan die niet van eigen vlees en bloed was. Ik denk dat ik als kind bij mijn moeder deed. Maar ik weet dat ik nooit eerder bij een eerdere vriendin heeft gedaan. Ik was altijd wat terughoudend. Elke relatie is anders, ik was vaak bezig met de wereld om mijn heen. Maar ik was niet bezig altijd met mijn relatie. Ik was jong, ik had veel idealen. Ik wilde zoveel veranderen, ik wilde problemen aanpakken en ik wilde een verschil maken in de wereld. Als je jong denk dat je de wereld kan veranderen. Ik weet niet of het mijn schuld was of gezamenlijke schuld, want it takes two to tango!

Maar mijn meisje is een weekendje weg. En ik vind dat dat moet kunnen in een relatie. Je moet niet aan elkaar vastgeplakt zitten alsof je bij het begin van de relatie een tube seconden lijm krijgt. En dat je dan elkaar blijft! Dat werkt gewoon niet bij ons. Mijn meisje en ik zijn twee sterke karakters, ze word steeds sterker. Ik had gisteren een boek vast over First Lady’s, als ik haar zou moeten vergelijken met First Lady’s na WW2 dan denk ik dat ze de dolle vrolijkheid heeft van Betty Ford, ze kan bot zijn als Bess Truman, ze heeft geen moeite haar mening te geven als gaat om mijn agenda leeg te maken als Nancy Reagan.

Ik weet dat mijn meisje, ondanks dat zwaar weekend voor haar zal zijn dat ze veel lol zal hebben. Ik weet dat liefde zal ontvangen van mensen waardoor ze omringt is. En ik weet dat maandag ik haar weer in mijn armen heb. Ik heb haar dan hopelijk mijn nieuwe huisinrichting te laten zien!


06 dec 2019 - 158x gelezen
Profielfoto van MilosColumbo
MilosColumbo, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende