Toe aan vakantie

Goh wat ben ik toe aan de zomervakantie. Of nou ja niet dat ik toe ben aan vakantie, maar wel toe aan de vakantie van de school naast ons huis.

Ik weet het, we wisten waar we aan begonnen toen we hier kwamen wonen, maar het zou toch wel lekker zijn als het weer even dicht is. Het is namelijk geen normale school, maar speciaal onderwijs. Dat betekend dat er een stuk of 100 busjes sochtends tussen 8 en half 9 Af en aan blijven rijden. Het betekend ook dat je de hele dag gegil en gekrijs hoort. Elke keer denk ik weer dat er iemand in elkaar wordt geslagen, maar dat blijkt spelen te zijn. En dan heb je nog een aantal kinderen die constant de zelfde geluidjes maken. Kunnen ze niets aan doen, weet ik, maar mega irritant. Kortom toe aan vakantie.

Aan de andere kant hebben de andere scholen dan ook vakantie en wordt er van onze tuin weer een speeltuin gemaakt, elk voordeel heeft z’n nadeel.

Ik hoop dat het een beetje rustig blijft deze zomer. Ik merk dat ik door de weinig slaap er minder goed tegen kan. Ik ben al blij dat het niet meer zo warm is. En ik ben benieuwd hoe het straks over een paar weekjes gaat als de kleine er is. Zou hij last krijgen van alle kinderen?
15 jul 2020 - bewerkt op 15 jul 2020 - 160x gelezen
Profielfoto van Paarseroos
Paarseroos, vrouw, 29 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende