Tiktok enzo

Die app is nog een reden waarom ik me afvraag of ik kinderen wil 🙄

Vandaag zag mijn zusje de app voor het eerst in de handen van zo een irritant kind wat anderen die strengere ouders hebben provoceert.

Steeds achter auto's gaan staan en mijn zusje daar naartoe trekken terwijl mijn moeder haar altijd in het vizier wil hebben.

Toen ze zag dat we de radius van zichtbaarheid en niet op straat spelen waar mogelijk alcoholtoeristen rijden (Balkanse strand... Goedkoop goed bier etc. vergeleken met Westerse standaarden.)

Ging ze expres haar step enzo pakken, rondje omrijden en lachend zwaaien naar hoe ze buiten het hek staat, waar mijn zusje niet mag zijn


En ze is niet de enige. Wat een rete-irritante kinderen, zeg.

Werd zelf als klein kind ook altijd daarmee gepest. Terwijl ik zelf wél rekening hield met strengere ouders en andere spelletjes verzon die daar wel onder vielen.

Uiteindelijk stond ik op en ging ik actief en leuk een spel spelen met haar en het jongetje waar we mee op vakantie zijn.

Uiteindelijk lieten de vriendjes van Irritant Meisje haar in de steek en ging ze poeslief vragen of ze met ons mag spelen.

Ik ben 26 en zal dat soort kinderen altijd irritant blijven vinden.

Tiktok wordt totaal niet gemodereerd en komt regelmatig voorbij hoe pedo's kids rare vragen stellen... Meisjes die provocerende dansjes doen tips geven hoe het nog sexueler kan enzo. Bah.

Intussen verdienen de eigenaren van de app wss tonnen aan geld aan de data die ze minen en doorverkopen aan bedrijven. Ze zeggen njet verantwoordelijk te zijn voor wat er op die app gebeurt.

Maar nogmaals, verantwoordelijkheid van de ouders... Mja die zijn wss veelal digibeten.

Irritante kinderen. Oh well.
31 jul 2020 - 235x gelezen
Profielfoto van knowthyself
knowthyself, vrouw, 26 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende