Sweet Sixteen

Eigenlijk moet ik niet zo in de ochtend schrijven, want ik weet helemaal niet wat er vandaag gaat gebeuren. Maar ik heb gewoonweg niet meer opties, want de hele dag is volgepland.

Mijn cadeau's? :
- Twee (nep) planten voor op mijn kamer, omdat ik nooit zin heb om ze water te geven knipoog
- Een tankini met luipaardprint, helemaal verliefd op verliefd
- Een sportmat
- Dynabanden (om mee te sporten)

Meer kan ik nog niet opnoemen, want ik heb geen idee wat ik vandaag nog allemaal krijg. Toch verwacht ik nog wel wat. Best ego, maar mijn zus en schoonzus deden zo geheimzinnig dat ik gewoon iets raars van hen verwacht. En waarschijnlijk krijg ik ook nog wel wat van mijn vriendinnen. Maar goed, zo niet, dan heb ik alsnog een prima verjaardag achter de rug denk ik zo. (dat weet ik natuurlijk vanavond pas, maar goed)

Nu zit ik gewoon een beetje te relaxen, twijfelend over hoe laat ik moet beginnen met het maken van mijn verjaardagstaarten (oude traditie bij ons). Maar ik denk dat ik rond kwart voor elf begin, dan kan ie de helft van de middag nog stijven in de koelkast. Eerst daar maar eens ruimte maken verward

Vanmiddag komen mijn geliefde familieleden met mijn tante-zeggertjes (nog steeds 3..., nummer 4 laat ons alsmaar in spanning). Voor de twee oudsten (allebei 1) heb ik een cadeautje gekocht als snoepzakje. Meneer krijgt een heuse zandschepauto -of hoe je dat ook zegt- en mevrouw kan vanaf nu haar pop eindelijk voeden met een melkflesje + geluid. Dat vind ik gewoon té schattig!

Vanavond blijven mijn broer en schoonzus eten. De rest gaat naar huis, zij komen later nog een keer eten (11 juli). De reden dat mijn broer en schoonzus wel blijven? We weten niet hoe het zal gaan met de zwangerschap. Ze is over een kleine week uitgerekend, dus de baby kan gewoon elk moment komen. Daarom leek dit ons het handigst, dan hebben hun in elk geval al bij ons gegeten.

Na het eten alles klaarmaken voor mijn vrienden vanavond. Die komen rond half 8. Zal vast gezellig worden!

verliefd

Katie
06 jul 2020 - bewerkt op 23 jul 2020 - 124x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende