Stresss

Man man man ik wil nog zo'n hoop schrijven want ik heb naast het moeilijk doen van mn ouders naar mijn maatstaven een hoop beleefd vorige week, en nu is deze week ook alweer bijna voorbij.

Maar ja, op dit moment baal ik fucking hard want ik ben bang dat ik mn tweede sollicitatiegesprek geflopt heb. Voor mn gevoel heb ik me niet goed genoeg voorbereid, hoewel dat ook een beetje hulshout is, want ik heb best wat tijd geïnvesteerd in me inlezen over de bedrijven, antwoorden bedenken op mogelijke vragen. Vervolgens ging het gesprek gewoon heel anders dan waar ik me op heb voorbereid en heb ik naar mijn idee best domme dingen gezegd. Het voelde een beetje alsof ik hoofdstuk 11 en 13 uit mn studieboek heb geleerd en vervolgens een tentamen over hoofdstuk 12 moest maken. Bovendien was de setting gewoon heel vaag en merk ik dat ik veel moeilijker 'vibe' via teams dan in persoon, en bovendien vind ik managers sowieso kut om mee in gesprek te gaan want die mensen zijn zo.. ze observeren je alsof ze je persoonlijkheid en kunnen gaan beoordelen terwijl ze helemaal de kennis en tools niet hebben om zo'n beoordeling accuraat te kunnen maken. Zal vast niet elke manager zijn, en wellicht wat overdreven in mijn beleving maar het helpt niet.

Wat ook niet helpt is dat ik in de tussentijd lastig gevallen blijf worden door mijn ouders (na de laatste zijn er nóg twee mails binnengekomen), met mn behandelaars dieper dan ooit op mn traumaervaringen in ga en vanmorgen een beetje overvallen werd met een MONDELINGE IQ TEST. En hoewel ik niet an sich tegen de orale versie ben vraag ik me wel af wat de impact is versus een aantal toetsen en taken op een computer afnemen.

Heel veel excuusjes en redenen waarom het floppen van de sollicitatie niet aan mij zou liggen maar als ik de baan hierdoor niet krijg ligt dat uiteindelijk aan niks anders dan mijn eigen vermogen zo'n gesprek te voeren. Misschien ben ik simpelweg nog niet klaar voor zoiets, als inderdaad blijkt dat de duizend omstandigheden genoeg invloed op me hebben dat ik mezelf in een gesprek niet goed genoeg kan verkopen.

Morgen hoor ik meer, en een afwijzing zou niet het einde van de wereld zijn maar ik zou het wel bijzonder kut vinden omdat dat eerste gesprek zo enorm soepel verliep. In het geval dat het werk niet doorgaat start ik maandag met een vervolgtherapiegroep. Waar ik ook mijn twijfels over heb omdat die groep wederom bijna 100% gericht is op structuur en niet zozeer op onderliggende problematiek. Maargoed voor die onderliggende hulshout hebben we dan ook éérst dat persoonlijkheids- en psychodiagnostisch onderzoek nodig en die duurt nog even. Het is nog niet duidelijk hoe veel weken precies, want dat hangt ook af van de tussentijdse resultaten.

Ik ben gewoon even gaar en klaar en eenzaam en ik wil vooruit maar blijf mezelf voor mn gevoel in de weg zitten, en ik ben nu al moe van de mail die mn vader me morgen gaat sturen. Die man kent echt geen fucking grenzen behalve zijn eigen. bah!
07 okt 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phlo
Phlo, man, 10 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende