Stapje voor

Niels heeft woordenwisseling met kind gehad, misschien had hij niet moeten antwoorden, als ik hem was , zou ik harder hebben gereageerd.
Soms is moelijk pleegouders zijn, je wilt altijd de belang van het kind voorop laten gaan, maar kind word wel gevoed met de idee van de ouders .
In dit geval is geld het onderwerp, moeder gebruiken wanner haar uitkomt het stopwoordje : ze krijgen geld voor jou.
Wat feitelijk is ook zo, maar ze gaat aan voorbij dat. Wij bepalen waar we het geld uitgeven. Ze denkt door de manier hoe zij kind beïnvloed dat zij ook hierop de regie zou hebben.
Kind begrijp dit niet, ze zegt iets en wij zeggen iets anders.
Al wil je het niet, daar gaan we weer, de volwassenen trekken het kind bij .
Kind gooit soms dingen bij ons neer, en terecht dat Niels heeft uitgeflapt : de enige die profiteert is jou
Moeder, ze heeft geen enkele kosten as. Jou .
Kind boos .
Heb tegen Niels gezegd, doe openheid van zaken, vertel haar hoe veel wij krijgen , want in haar hoofd door de uitspraken van de moeder, lijk als of wij aan verdienen, of dat alles voor ons rekening is.
Ze mag het weten, de eerste 4 maanden bij ons hebben we geen stuiver voor haar gehad, daarna voor 8 manden , moeder heeft allen 200 euro per maand gegeven, toen we uiteindelijk de vergoeding kregen, hebben we ook netjes 800 euro aan haar terug gegeven.
We hebben 600 euro per maand, verdeelt in 200 alle kosten rondom onderhoud, 200 eten( daarmee ook uiteten, leuke dingen doen) 200 voor kleding, dagjes uit voor haar met vrienden , en alle kosten zoals nieuwe fiets, reparatie, verlies id bewijs.
De laste 200 is per maand verschillende , soms kleding, laste keer had ze 200 euro gekregen om de hele week naar de kermis te gaan.
Wij vinden normaal dat zij ook met ons op vakantie gaat en zij mee doet met ons levensstijl.
Nog nooit heb ik nee gezegd als zij iets voor een hobby’s wil.
Dus ze mag van mij dit weten, omdat ik weet dat daarme haar moeder never nooit zal openheid van zaken maken over haar finantie .
Maar het moet afgelopen zijn om een kind in de war te brengen.
En altijd dat eeuwige gezeur over het geld. Ik weet zo veel over hun die ik niet kan zeggen, het voelt als een blok in mijn maag .
Ik ga het straks hier gooien in de hoop dat ik het kwijt kan raken .
Nu ff verder met schoonmaken .
20 sep 2022 - bewerkt op 20 sep 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mariarita
mariarita, vrouw, 103 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende