speciaal

ik heb vandaag ontdekt dat ik me graag speciaal voel. Ik wil gewoon graag dat iemand mij speciaal vindt. Het is niet zo dat ik wil dat ik intens veel aandacht krijg ofzo, maar ik wil gewoon dat iemand mij aandacht geeft, omdat hij/zij mij speciaal vindt.

en dat niet om wat ik doe, maar om wie ik ben.

ik wil gewoon een stukje erkenning. mijn zelfvertrouwen is nooit heel hoog geweest en in tijden van veel stress daalt het sterk. al probeer ik er aan te werken. ik moet nu een werkstuk schrijven van 2000 woorden en het is het eerste grote werkstuk dat ik moet schrijven in mijn studie en ik vind het gewoon retespannend. Ik zit er gewoon de hele tijd mee in mijn hoofd.

mijn moeder heeft een burn-out, mijn vader heeft een depressie.

en met mij gaat het relatief goed en dat vind ik ook zo klote. soms zit ik in de collegezaal en denk ik: 'jeetje, wat is het leven toch mooi! Ik leef mijn droom!' en dan ga ik bij mijn vader eten en dat zie ik hoe zijn leven er momenteel uit ziet en dan voel ik me schuldig. dan zie ik mijn moeder verdrietig zijn en dan voel ik me nog schuldiger.

Mijn ouders zijn momenteel gewoon met zichzelf bezig, en terecht! ze gaan door een scheiding na 25 jaar huwelijk en ze moeten zichzelf gewoon opnieuw uitvinden. en dat precies op het moment in mijn leven wanneer ik mijzelf ook opnieuw moet uitvinden en ik behoefte heb aan erkenning.

en ik vind het best lastig.

de donkerste periode uit mijn leven is voorbij en ik wil graag verder en aan mezelf werken, maar hiervoor heb ik gewoon anderen nodig. ik voel me soms een beetje alleen nu ik weet dat mijn ouders er minder, en terecht, voor mij zijn.

het leven is lastig. maar ik doe mijn best om het uit te vogelen. en terwijl ik het soms best moeilijk heb, moet ik gewoon de opdrachten blijven inleveren. ik ben bang dat ik weer in ga storten, zoals eerder is gebeurd. dan was ik mentaal uitgeput, maar ging ik toch door en door en door, helemaal tot mijn lichaam brak. dat is een gevaar voor mij en dat moet ik inzien en herkennen.

eerst maar eens de opdrachten voor morgen afmaken. en dan lekker weekend vieren.
20 feb 2020 - 181x gelezen
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 19 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende