Solliciteren 2


Ik voel me super kut. Heb veel moeite zitten doen om te solliciteren bij een job in een zuivellabo. Uiteindelijk hebben ze mij gekozen, uit 10 andere mensen. Ik zou super blij moeten zijn dat het vanaf de 1e sollicitatie raak is, ik als net afgestudeerde zonder ervaring.

- Maar nu besef ik dus dat ik die job helemaal niet wil. Ik heb het beseft tijdens het 2e gesprek, maar had niet verwacht dat ze mij zouden kiezen, dus heb niks laten merken.

De redenen... Ze vertelde me dat de job fysiek super zwaar is. Bakken van 10 kg af schapjes halen, sleuren, heel de tijd heen en weer lopen.. Ik had nooit verwacht dat een labo job fysiek zwaar zou kunnen zijn. Dat kan ik niet meer aan met mijn rug, sinds ik die gebroken heb. Toch zeker niet op lange termijn. Deze zomer lag ik na 2 weken vis verkopen in Makro al een week in bed van de pijn.

Ten 2e vertelden ze me dat ik elke dag heel de dag moest proeven van elk product, en elk deelproduct van heel de procedure van room, boter, chocolade, rijsttaarten, pudding, milkshakes, ijs,... Tot ik er misselijk van zou worden zeiden ze. Ik die zo hard om mijn lijn geef en zo snel aankom. Na een maand zou ik al 10 kg meer wegen als ik dat deed.

Toch voel ik me erg schuldig om nu te vertellen dat ik het toch niet wil. Het is ook niet echt dat ik al een alternatief heb... Achja we zien wel.

23 nov 2018 - 307x gelezen
Profielfoto van Tatycardia
Tatycardia, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende