Skin care tips? MD Forum

Zijn er merken voor dingen als SPF en moisturizer en toner en dat soort shit die daadwerkelijk goed en betaalbaar zijn? Wat raden jullie aan, wat gebruiken jullie?
Ik was heel lang fan van facetheory maar ik heb nu binnen zes maanden drie producten (ofwel €70) weg moeten gooien omdat ze over datum zijn oid voor ik ze heb kunnen gebruiken.

Danwel dat of de zooi voelt als een scrub waar dat niet zou moeten en basically staat momenteel mijn gezicht in de brand. Ik ben echt diep teleurgesteld en heb al een mail gestuurd naar ze.. Maar ja. 'T vertrouwen in die site en hun producten is weg en ik heb geen idee waar ik voor dezelfde prijs dezelfde kwaliteit kan krijgen. Dwz dezelfde kwaliteit van vóór al deze shit gebeurde..

Ik heb echt geen zin om nu weer klauwen met geld uit te geven op zoek naar producten die *misschien* wat voor me gaan doen en om een hele nieuwe routine samen te stellen en baaaaaaah. Waarom moet shit continue verbeterd worden als shit al goed was en de verbetering een achteruitgang is. Echt, moe van.

Vlo uit.
18 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phlo
Phlo, vrouw, 0 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende