Serie romanticus

Vroeger wou ik een stabiele relatie een vriend waar mee ik op vakantie kon. Samen herinneren maken. Maar nu ik dag ruim vijf jaar heb verlang ik steeds meer naar vrijheid, oude liefdes of nieuwe liefdes. Ik val op veel soorten mannen. Ik heb niet echt een type. Donker, wit, slecht, goed. Ik val op van alles. Iets trekt mij aan in een persoon. Soms kan ik zelfs een vrouw aantrekkelijk vinden. Ik ben daar eerlijk in naar mij zelf.

Ik heb zo veel gevoelens voor mannen gehad. Zo veel verschillende. Geen idee waarom. Soms denk ik dat het in mijn aard zit. Het klinkt misschien heel eigen dunk maar ik weet en voel ook dat ik snel een man kan 'veroveren' / 'verleiden'. En zonder daar heel bewust mee om te gaan. Het lijkt soms alsof het zo 'loopt'.

Ik voel mij dan wel schuldig naar mijn partner toe. En ik wil met hem een toekomst en samen 'eindigen' maar ik weet ook dat ik een soort serie romanticus ben. Daardoor ben ik bang dat ik nooit mijn rust man vinden bij een persoon. Ik wil het heel graag maar iets in mij is altijd opzoek naar spanning. Het groenere gras aan de overkant.

Ik weet dat het gras nier groener is. Ik weet dat er altijd twijfels bestaan. Ik zou alleen zo graag dat gevoel kwijt willen. Het gevoel van nieuwschierigheid. Hoe kan ik dat ooit kwijt raken. Zit dat in iemand ? Is dit alles wat ik voel er ervaar eigendunk ?

Wat is er mis met mij.. en waarom kan ik nooit gelukkig zijn met wat ik heb.. ik weet dat ik goud heb.
04 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende