Seks with best friend?

Dit is mijn 2e MD account. Voor alle dingen waar ik mij voor schaam en waarvan ik niet wil dat mensen die me kennen het zouden weten.

Ik had het niet voor mogelijk gehouden dat het mogelijk was, verliefd worden op je beste vriend. Ik dacht dat het een soort van dichter naar elkaar groeien was en dat door elkaar zo goed te kennen van het ene het andere zou komen. Had ik het even mis.

Ik ben nu ongeveer 5 jaar samen met mijn vriend. Onze relatie is slapjes, maar stabiel. We doen echter weinig samen, hebben erg weinig gemeenschappelijke interesses en leven een beetje apart.
Mijn beste (en enige) vriend ken ik nu een kleine 2 jaar. We doen super veel leuke dingen samen, maar het is altijd puur vriendschappelijk geweest. Hij heeft ook een meisje dat hij super graag ziet, heeft mij altijd gefriendzoned en ik zag verder ook niks in hem. Voor mij was dit perfect. Ik had een relatie met liefde en stabiliteit, en een beste vriend en vertrouwenspersoon waar ik me mee kan amuseren zonder bang te zijn dat er meer van zou komen.

1 Maand geleden is dit plots veranderd. Ik heb geen idee wat er gebeurd is of van waar het komt, maar op een avond spraken we af, en elke aanraking van hem voelde alsof er vuurwerk af ging in mijn lichaam. Ik begreep totaal niet wat er gebeurde. Het rare is dat we vroeger altijd al geknuffeld hebben zonder problemen. Ik merkte meteen ook aan hem dat hij hetzelfde probleem had. We hebben er nog niet over gepraat wat dit is, maar onze affectie drang is enorm groot geworden en dat laten we beiden ook wel merken. We kunnen gewoon niet meer af elkaar blijven. Ik heb er afstand van genomen, geprobeerd er tegen te vechten, maar het probleem is dat we al eerder headden ondervonden dat we elkaar graag zagen (vriendschappelijk) en we ons toen zelfs al enorm slecht voelden als we elkaar niet meer hoorden door ruzie. Ik heb al een veel te grote band met hem opgebouwd, ik kan er dus niet van weglopen en sta met mn rug tegen de muur.

Ik weet echt niet wat dit is. Ik denk ook wel dat hij me echt graag ziet en dit niet gewoon een spelletje is. Het jammere is dat we allebei iemand hebben en ik ook wel besef dat de kans extreem klein is dat we die persoon zullen laten vallen.. We zijn erg voorzichtig met elkaar (en onzeker), maar er hangt wel een enorme seksuele spanning in de lucht. Ookal hebben we niet gekust ofzo, denk ik wel dat we met een enorm probleem zitten en dat dat er wel van zal komen uiteindelijk. We hadden hiervoor al vakanties en weekends geboekt samen waarin we samen zullen slapen.. Dit was geen probleem als vrienden, maar nu ben ik echt wel doodsbang voor wat er dan allemaal gaat gebeuren gaap!

Don't know what to do...
12 sep 2019 - bewerkt op 12 sep 2019 - 312x gelezen
Profielfoto van aShamed
aShamed, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende