Schoonmoeder

Mijn schoonmoeder haat me. Dit is al lang geweten en in de 3 jaar dat ik samen ben met m'n vriend is het al niks dan drama geweest als het op haar aankwam. Deze kerst kwam ze weer naar huis.

Hoe hard ik ook mijn best doe, ik kan niks goed doen. Alles aan mij is slecht, ze snapt niet wat mn vriend in mij ziet, zegt dat het zijn keuze is om 'met zo iemand' te willen samen leven etc. Wanneer er haar gevraagd wordt wat ze tegen mij heeft kan ze niks concreets antwoorden.

Heel leuk allemaal.. Nu komt daarbovenop dat ik een paar maand geleden zure centen wou verdienen met een vakantiejob en ik de brompton fiets van mn vriend daarbij verloor. Ik had hem bij camera bewaking vastgezet, maar ze hebben hem gewoon losgeknipt en gestolen. Het was een dure fiets (1500 euro) en in super staat, maar wel al 12 jaar oud.. Ik was sowieso vanplan terug dezelfde fiets te kopen, 2ehands in dezelfde staat, maar zij eist nu van mij gewoon de nieuwprijs van destijds te betalen, 1500 euro. Ondertussen kost deze fiets nieuw 1340 en hij was 12 jaar oud.. Plus een waarborg van 1000 euro voor als ik ooit nog eens iets kapot maak in huis of kwijt raak.

Ik weet echt niet langer hoe ik hiermee om moet gaan..
05 jan 2019 - bewerkt op 05 jan 2019 - 432x gelezen
Profielfoto van Tatycardia
Tatycardia, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende