Scholen sluiten

Vele scholen hebben besloten de deuren te sluiten ivm Corona.

Ik weet niet goed wat ik hiervan vind. Wordt er verwacht dat wij ons kinderen “huisarrest” opleggen? Als ze op straat spelen met andere kinderen.. wat heeft het sluiten van scholen dan voor zin?

Voor ouders die beiden werken is dit toch wel een probleem. Je kunt alleen gebruik maken van opvang vanuit school wanneer je een “vitaal beroep” hebt. En opa en oma laten oppassen is uit den boze.

De hele economie lijkt volledig in te storten en het voelt zo overdreven. Ja Corona is dodelijk voor sommigen, maar is het reeël heel “de wereld” huisarrest te geven? Is dat de juiste oplossing? Begrijp mij niet verkeerd.. ik wil allerminst anderen besmetten, maar is dat überhaupt mogelijk?

Heb het gevoel in een slechte sciencefiction film te zitten. Ik kan er met mijn gezonde verstand werkelijk niet bij.

De massahysterie zal alleen nog verder toenemen. De angsten worden nog meer gevoed nu scholen besluiten te gaan sluiten.


Ik voel mij erg in de war.Mocht men willen reageren hierop. Bewaar graag respect voor ander mans mening, ook al ben je het er niet mee eens. Iedereen heeft recht op zijn haar mening en daar mogen wij best met respect mee omgaan. Bij voorbaat dank
14 mrt 2020 - bewerkt op 14 mrt 2020 - 259x gelezen
Profielfoto van Carina
Carina, vrouw, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende