Saai?

Jongens, ik leef nog. Ik denk dat ik elke update zo ga beginnen, want vaker schrijven lukt me gewoon niet of zo.

Maar waar moet ik dan over schrijven? Over mijn relatie, mijn baan, hoe het met me gaat, mijn dromen en passies? Moeilijk. Want het voelt alsof ik steeds in herhaling val en uiteindelijk steeds een saai verhaal schrijf. Is dat zo?

Mijn leven is momenteel erg burgerlijk. 40 uurtjes werken, na werk koken, eten, opruimen, wasjes doen en zo snel mogelijk het bed in. Ik ben zo moe... bah.

Ik ga niet zeggen dat het burgerlijke me niet bevalt. Het voelt heel stabiel en dat is na alle shit hiervoor best wel fijn. Aan de andere kant heb ik het idee dat ik het zo vreselijk druk heb. Door de verandering van baan worden er andere dingen van me verwacht. Helemaal prima, ik doe het graag, maar soms zuigt het de energie uit mijn lijf. En dan... na een dag werken... stap ik ook nog eens voor 2 uur in de ANWB lesauto. Want ja, andere baan dus daar heb ik eindelijk het geld voor.

Tussen Arjan en mij gaat ook nog steeds alles heel erg goed. Hij vult mij aan en laat me vrij in mijn gekke ambities. We plannen leuke momenten samen en zijn er voor elkaar wanneer het moeilijk is. We praten over de toekomst en wat we wel en niet willen, of nog niet.

Alles is gewoon lekker stabiel... Het is fijn. Het voelt goed en het maakt me gelukkig.

Maakt me dat dan saai?

-Ssdd
23 jan 2020 - 257x gelezen
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende