Rustig op bevel van meisje

Ik ga zo slapen. Ik moet zeggen, het gaat niet super goed met mijn. Ik heb te maken met overlast van mijn buurman. Ik heb daardoor een hoge bloeddruk gekregen, als dat de beurskoers was van een bedrijf waren de aandeelhouders zeer tevreden. Maar ik voel mijn niet ziek. Ik had het misschien makkelijker gevonden als ik ziek was, want dan kan ik beter plekken in mijn hoofd. Maar goed, mijn meisje was er bij mijn. Ze heeft gewoon zonder een seconden het te overleggen besloten op mijn te letten. Ik moet toegeven ik vind dat super lief. Maar omdat ik iets heb gekregen wat heb gekregen om snel rustig te worden. Dit kan ervoor zorgen dat ik niet altijd even helder ben. Ik ben als het ware in de wolken op de kosten van het ziekenfonds.

Ik baal er ergens van, want ik ben zeer gelukkig. Gelukkig dat mijn liefje koos om voor mijn te zorgen. Ze is niet een zuster Klivia of een Nurse Ratched. Ze is gewoon haarzelf dus we liggen naast elkaar vol met liefde, we kunnen lachen en we huilen. De emoties van de 48 uur waren vrij heftig. We zijn terecht gekomen in een achtbaan. Ik zal maar eerlijk wezen, ik ben geen fan van achtbanen in het echte leven. Maar met haar is niet geweldig in dit geval, maar ik stap daar samen uit wetende dat goed zal komen.

k weet dat mijn hoge bloeddruk dit keer echt valt bij het groepje tegen een hartaanval aan. Dat is flinke linke soep. Er zijn mensen die gaan adviezen geven, ik heb niet aan de grote klok gehangen. Maar ik moest tegen en paar mensen vertellen vanwege afspraken en sociale contacten. Maar sommige mensen die denken het altijd beter te weten. Ook als ze hier zijn geweest. Als ze moeten horen naar stampen op de trap, gooien met deuren en de geur van softdrugs. Dit kan meemaken, maar dan kan ik geen begrip opbrengen als je daarna advies geeft alsof klein iets is. Van ach laat ze wat krijgen… Maar zo werkt het niet!!!

Ik weet niet wat de toekomst brengt, weet dat ik bondgenoten heb op plekken met macht. En die werken nu beetje met elkaar al is niet met directe lijnen. Maar ik kan mij nu druk gaan maken. Maar het idee het gevecht aan te gaan met de kans om te winnen maar wel mijn hart dus mijn hele lijf en leven een klap te geven. Nee, daar pas ik voor. Ook de uren die erin moet steken. Dat heeft hetzelfde effect als de te snelle wielrenner die de Tour de France wil rijden. Hij haalt misschien de finishlijn wel, maar hij zal geen koersen dat jaar meer rijden. Overlast met de buurman, ik heb daar met mijn meisje als een soort bewaking, Vice-President die kan handelen in mijn naam als ik diep in de wolken ben. Onder die liefdevolle waakzaamheid zorg ik ervoor dat ik deze Tour uit ga rijden, maar niet aankom met gevoel uitgeperst te zijn als een citroen.
Ik ben nu bekaf, naast vrouwtje de liefde te slapen naast mijn met beetje Toon Hermans op de plaat. Ik vind mooi na dit te schrijven een goede tijd om te slapen. Voor middernacht en vele uren voor de opkomst van de zon, een nieuwe dag met nieuwe kansen. En ik hoop dat deze dag beter zal zijn net als elke dag. Maar goed, een drankje doen en naar dromenland.
Ik hoop dat ik in dromenland van mijn jongensjaren te vinden. Al ga ik niet dromen over de leerkrachten van die tijd, die toen iets te veel respect kregen op de Roomse school. Want elk en ieder tikte aan de pet voor de heren. Waardoor ze vaak blind waren voor de veranderingen in de samenleving. Nee, vanavond droom ik over beetje herfstweer, kindermuziek, de kachel aan, warme chocolademelk met slagroom! En kom ik liefje dierbaar tegen, zal ik de lego met haar delen.

08 nov 2019 - 226x gelezen
Profielfoto van MilosColumbo
MilosColumbo, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende