Roze wolk

Ja, dat zou het moeten zijn. Na zoveel jaar is het eindelijk gelukt. En ik zou horen te genieten maar HG is kut! Echt heel erg kut. Sinds het begon lig ik alleen maar op de bank of bed. Ik kan naar de wc en op goede dagen kan ik 10 minuten beneden zitten bij het eten. Ik kan douchen met een stoel in de douche want staan gaat niet. Ik kan in principe gewoon helemaal niks. Onze pleeguk verzorgen doet Colin al meer dan 5 weken alleen. Het huishouden, de dieren, hij werkt gewoon nog. Hoe hij het volhoud is me soms een raadsel want hij zorgt ook nog eens voor mij. Zelf eten maken? Geen optie. Duurt te lang.

Op een site van hg las ik de zin "ik zie er niet heel ziek uit maar ik vecht iedere dag keihard om niet in het ziekenhuis te belanden" en dat geeft op dit moment zo mijn leven weer. Op goede dagen zie je niks aan me, ik kan redelijk eten en ook drinken. Al haal ik de 1,5 liter echt niet. Dat trekt mijn maag niet. En met de flesjes bijvoeding gaat het ook redelijk. Maar ik lever elke dag zo'n ontzettend gevecht om gezond te blijven en ik probeer er voor te zorgen dat ik genoeg bouwstoffen binnen krijg voor onze kleine uk.

Maar het gaat weer helemaal de verkeerde kant op. Vanochtend heb ik nog kunnen eten maar sinds vanmiddag is die brok er weer, alle symptomen dat ik weer ga beginnen met overgeven. Dus ik heb zojuist extra medicijnen gepakt die ik eigenlijk alleen in overleg met het ziekenhuis mag maar ik hoop zo te voorkomen dat het overgeven gaat beginnen. Ik mag ze niet langer dan 5 dagen gebruiken en mocht het niet werken dan weten we waar ik weer beland. Gezellig in het ziekenhuis voor een dagopname.

Ik had echt zo gehoopt dat ik zou kunnen genieten. Zwanger zijn is zo mooi, oh het mooiste wat er is.
Nou ik vind het ronduit kut, mag dat? Zelfs zo erg dat als dit kindje gezond ter wereld is gekomen ik absoluut geen kinderen zelf meer wil krijgen. Mijn lichaam trekt dat niet. En dat vind ik jammer want zelfs voordat ik zwanger werd hadden we het over een derde. Nu blijkt dat als er ooit al een derde komt het weer een pleegkindje zal zijn.

Nooit meer. Hg sucks.
09 jan 2021 - 177x gelezen
Profielfoto van Feather__
Feather__, vrouw, 29 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende