psycholoog en update

nou de medisch psycholoog is geregeld! 16 oktober heb ik een online kennismakingsgesprek. baal ervan dat het thuis is, want daar voel ik mij alsnog niet helemaal vrij dat ik uit mijn bubbel stap, maar dat ga ik wel aangeven. het is eventjes niet anders.

Ik wil mijzelf in het eerste gesprek wel duidelijk maken en ook vertellen waar ik allemaal mee zit. Dit kan ik gelukkig aan de hand van mijn eerdere verhalen die ik heb getypt, maar ook door goed na te denken en van te voren dingen te noteren.

Deze week heb ik tentamenweek. Dinsdag een financieel vak waar ik eigenlijk nog niets aan heb gedaan, ik vind het moeilijk en schuif het steeds voor me uit. Elke keer als ik vast loop of het niet snap raak ik gefrustreerd en stop ik weer. niks voor mij, maar wel typisch sinds de operatie.

misschien ga ik ook wel mijn studentenkamer opzeggen en weer permanent bij mn ouders wonen. dit totdat ik weer helemaal herstelt ben en weet wat ik met mijn stage wil doen. misschien ga ik die wel niet doen en in dat half jaar al mijn herkansingen oppakken.

Een half jaar ''pauze'' klinkt zo slecht nog niet, maar ik wil eigenlijk gewoon mijn opleiding in 4 jaar af hebben. Dan kan ik een jaar rustig genieten en kijken wat ik nou echt wil. Maar ja.... als dit halfjaar mij niet lukt, dan is het niet anders.

Maar wanneer ik de kamer opzeg, is mijn uitvlucht naar mn ''eigen'' studentenleventje weg en ik weet niet of ik ooit nog zo'n goed gelegen kamer kan vinden voor het geld... Misschien ook wel zorgen voor later, geen idee.

Verder ga ik de andere 2 tentamens die ik heb staan deze week wel inleveren en proberen te halen. Dat 3e financiele tentamen laat ik misschien wel gewoon zitten en herkans ik die later.

Ik wil gewoon doen wat goed voelt en goed is, maar ik wil er later wel op terug kijken en weten dat ik op zijn minst mijn best heb gedaan.

als ik mijn mood een cijfer moet geven voor de afgelopen week sinds de wond weer kapot is gegaan, dan is het een 5. heel neutraal. wanneer ik wat doe, ben ik blij met mn werk en mezelf, maar ik ben te snel moe en kan er niet tegen dat ik zo weinig kan betekenen voor mn ouders en mezelf.

het komt wel goed, het komt altijd goed verliefd
11 okt 2020 - 134x gelezen
Profielfoto van Rubia
Rubia, vrouw, 21 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende