Plexolala

Goed. Na het skin care fiasco van laatst heb ik een aantal nieuwe dingen aangeschaft en daar uiteraard weer te veel geld aan besteed. Hoe dan ook, ik vertel mezelf dat mijn huid beter wordt met deze producten en als ik maar de juiste routine vind wordt mijn huid vlekkeloos maar ja.. Dat gaat niet als je ernaast eet als een crackjunk en rookt als een schoorsteen. Het is verslavend, gezichtproducten. Voor elke kwaal is er een ingredient; vitamine c, niacinamide, retinol, hyaluronzuur, cafeine, havermoutextract, glycolzuur, verpakte aspirine, verzin het maar. En voor elk ingredient is er een product om te proberen, want je kunt nooit de combinatie van ingredienten die je wilt in één product vinden.. Waar is de tijd heen dat men hoogstens een blokje zeep over t gezicht haalde? (Ha, nee, als ik dat doe verandert mijn rosacea vrijwel zeker in een enorme wijnvlek over de rechterhelft van mijn gezicht en de rest verstuift achter de wolk van schilfers)

Hoe dan ook, de volgende logica ontpopte zich: als ik €50 aan mijn gezicht uitgeef kan ik eigenlijk net zo goed dat bedrag ook aan mijn haar besteden. Met als gevolg dat ik een olaplex thuis kit setje ding heb besteld voor ongeveer dat geld. Ik had het ook aan de kapper kunnen besteden maar ik wil juist lang haar en vertel mezelf dat olaplex daarbij kan helpen, want het zijn juist de punten die zo droog en zielig zijn en als ik die een beetje kan redden hoeft er minder vanaf geknipt te worden. De enige reden dat die zielige punten niet zo opvallen is omdat ik ze in arganolie verzuip om ze glad en shiney te houden (met als gevolg dat ik wat vaker mijn haar moet wassen want vet en dat wassen droogt dan je haar nog meer uit en het is een venijnig rondje zo). en misschien helpt die olaplex inderdaad ook wel.. Weet ik nog niet want ik heb het nog niet binnen.

Nog zo'n logica stap: anders zou ik dat geld wel aan de kapper besteden. En dat is misschien wel waar maar ik zal vroeg of laat alsnog naar de kapper moeten om weer wat lucht en model in mijn weelderige dos te laten knippen. Dat kan ik niet eeuwig uitstellen.. Either way, ik ben vooral gewoon heel erg benieuwd naar die olaplex hype en beloftes, en ook hier weer zo'n logische stap: ik ga straks toch een bak met geld krijgen elke maand, (whoo als het goed is krijg ik eind deze week al de eerste anderhalve week uitgebetaald) dus geef ik het nu maar uit als water. Go Phlo, je bankrekening is je dankbaar.

Met andere woorden, financieel gaat het nu niet zo heel erg geweldig goed maar als het meezit zie ik er straks tenminste weer prachtig stralend uit. Want dat deed ik nog niet.. (/sarcasme, ik vind mezelf er best goed uitzien als ik daar eerlijk in ben.) En dat is ook wat waard. Kan ik ook nog ergens vijftig euro aan uitgeven en dat mijn buik dan weer slanke den is? Dan zijn we weer compleet.. (Sportschoooolhoujemond)

Verhaal zonder clue geloof ik. Iemand ervaring met olaplex?
31 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phlo
Phlo, vrouw, 0 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende