Pijnlijk

Maandag
Je bent de laatste tijd zo begripvol, lief en zorgzaam voor me geweest je werkt de hele dag, we eten samen en brengen samen de boys naar hun bedjes.
We hebben daarin een aardige routine gecreëerd, D de kleine donderstraal zit altijd vol met vragen.
Papa, wanneer komt Mindy?
Hij antwoord dat hij dat niet weet en kijkt me aan.
WHO THE FUCK IS MINDY?
Ik ben niet zo zielig om mijn kinderen te betrekken bij mijn vragen want ik ken helemaal geen Mindy.
Oeps sorry papa ik vergeet dat dat ons geheimpje was maar mama mag het wel weten.
Ik ben meteen op oorlogspad loop naar de tuin waar die rustig zijn biertje drinkt en draai er niet omheen.
Wie is Mindy en waarom ken ik haar niet?
Volgens hem is er niets aan de hand en ben ik het jaloerse kreng aan het uithangen want Mindy is een collega en kwam laatst een keer op een avond langs toen ik bij mijn zus in het ziekenhuis was om wat papieren langs te brengen.
Ik kan inderdaad nogal snel jaloers reageren minderwaardigheidscomplexje maar naar jaren leer je elkaar echt wel vertrouwen en waarom zou hij in vredesnaam vreemd gaan, hij is altijd te moe als we het twee keer in de week doen dan vind hij dat al een hele opgave.
Volgens hem neig ik aardig richting een nymfomaan, wat onzin is we hebben ook wel periodes gehad dat we weken zonder lichamelijke activiteiten echt in het bed sliepen.

Woensdag

Het blijft aan me knagen hij was het vergeten te vertellen omdat ik al genoeg zorgen heb over de gezondheid van mijn zus en daarom had hij tegen D gezegd dat het hun geheimpje was.
Om me niet ongerust te maken klonk overtuigend maar toch als ouder hoor je dat niet te zeggen tegen je zoontje.
Onze zoontjes logeren vandaag bij opa en oma en met wat vriendinnen zit ik gezellig op een terrasje wat te kletsen over de ellende van de afgelopen tijden.
Mijn mobiel gaat en S vraagt me of het een goed idee is dat hij zijn gitaar bij me ophaalt om wat te pingelen bij zus, dat gaat ze zeker fijn vinden en stiekem hopen we dat ze weer als vanouds meegaat zingen.
Ik zeg dat T thuis is en nog geen 10 minuten later belt broertje weer hij staat voor een dichte deur en probeert T te bellen maar die neemt zijn mobiel niet op en zijn auto staat er ook niet.
We besluiten om naar mijn huis te rijden om daar in de tuin te zitten en op de terug weg kopen we wat flessen wijn en zoetigheid voor zus die S naar haar toe brengt.
Geen vuiltje aan de lucht tot dat ik een fotoalbum uit een la pak en een aangebroken doosje condooms vind.
Wij gebruiken al heeeeel lang geen voorbehoedsmiddelen dus waarom liggen die verstopt in een la ik neem ze mee naar buiten en vraag of iemand van hun nog belang heeft bij die dingen.
Een uur later weer mijn mobiel en aardig wat wijntjes verder belt T om te vragen waar ik ben en lieg ik dat we nog op het teras zitten en vraag hem of hij thuis is hij antwoord met een JA!
Hij zegt dat ik niet meer moet rijden en haalt me rond een uurtje of negen op bij L, ik lieg mooi verder zeg dat dat goed is en vraag hem wat hij nu aan het doen is hij antwoord met gamen.

Als mede lezers van mijn dagboek voelen jullie dit al aankomen.....

R loopt naar het toilet komt daarna naar buiten hollen en zegt T parkeert zijn auto en je blijft rustig hij heeft iemand bij hem.
De onbekende dame loopt direct de trap op en T heeft niets in de gaten(er zit een deur tussen) , het is de beneveling van de wijn want het duurt even voordat mijn wereld in stort en het besef komt dat mijn man waar ik ruim 8 jaar mee leef vreemd gaat.
Nu ik dit van me afschrijf was mijn reactie best komisch want wat deed ik?
Ik liep niet naar boven maar deed net alsof ik thuis kwam en riep : Heey ik ben al thuis ben je boven?
Kreeg snel antwoord dat hij zo naar beneden kwam en terwijl R en L toch moesten lachen om de akelige situatie en ik naar boven schreeuwde waarom hij boven was of die ziek is en toen hij alleen naar beneden kwam en loog dat hij even een uurtje wou pitten en ons voorbij liep richting de keuken vloog ik naar boven en stond oog en oog met haar.
Ze had het lef om uit mijn slaapkamer te lopen en me toe te schreeuwen dat het eens tijd werd dat ik erachter kwam en wat deed ik?
Ik viel flauw geen vechtpartijen geen geschreeuw terug maar bij wakker worden een hoopje kotsende ellende zij is alleen weggegaan.
Alsof al mijn energie uit mijn lichaam verdween ben ik op het bed van D gaan liggen, hoorde R en L nog tegen T schelden en ik viel in slaap.
10 jun 2021 - 68x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Snotneusje
Snotneusje, vrouw, 0 jaar
 
Schrijver staat geen reacties toe.
    vorige volgende