Open brief of iets wat daar op lijkt

Hoi,

Behalve een account aanmaken en maar even op Hans zijn verhaal reageren dan toch ook maar een stukje schrijven. Dat is gewoon wennen en toch ook weer niet, of zo. Alles voelt dan nog zo 'hetzelfde' maar toch ook weer totaal niet.

Toen ik hier mijn laatste punt zette was dat zo'n 2,5 jaar geleden en er is sindsdien natuurlijk nogal het nodige gebeurd. Ik weet voor mezelf nog tot in welk detail ik alles weer hier neer wil zetten, maar dat doet er verder ook eigenlijk niet echt toe. Geen mensenleven staat stil in die periode, dat van jullie niet en dat van mijn omgeving ook niet. Mooie dingen gezien, veel geleerd, mensen overleden, nieuwe mensen geboren.

Ik ontmoette ruim een jaar geleden een nieuwe liefde, een met vier poten en een staart. Al gelijk toen ik haar zag in het nest was het liefde op het eerste gezicht, zij kauwde in mijn pink en dat was dat. Ze heet Zoë, een golden met het liefste karakter ooit. Samen wandelen of languit op de bank TV kijken, alles is best. Weggegaan bij mijn oude werk omdat ik er tegen een burn-out aan liep, nieuwe baan gevonden en in dezelfde valkuilen gelopen.

Verhuist en teruggekomen, weer verhuist en weer teruggekomen. Lerende dat het geluk niet ergens anders te vinden is maar dat je het met jezelf meedraagt. Fuck dat klinkt cheesy as fuck, maar ik zal het toch vooral met mezelf moeten doen. Ik ben nu die vriend zonder extra, de zoon zonder aanhang, de oom zonder tante, gek eigenlijk want zo dacht ik er nooit over.

Bergen beklommen (ook letterlijk), rivieren gezwommen (ook letterlijk) en nu zie ik dat lelijke lichtblauwe MD kleurtje weer. Ik doe de schoenen wel uit, we zullen zien hoe lang het duurt.

WDAMW? We doen allemaal maar wat, want wie ik ook hebt gesproken de afgelopen jaren, we rommelen maar wat aan. Of je nou 13, 23, 33 of 63 bent.

Groetjes,

Patrick
03 aug 2019 - bewerkt op 14 mei 2020 - 493x gelezen
Profielfoto van WDAMW
WDAMW, man, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende