Oordelen

Langzaam weken de oordelen los van mijn persoon. Ze hebben daar niks mee te maken en alles met simpelweg de gevoeligheid voor angst van de mens. En dat toen niet betekent dat nu ook niet meer kan. Dat hun wereld niet instort als ik angsten toegeef, laat zíen met bijbehorende tranen, en dus de mijne ook niet.

Ja en dat we elk uiteindelijk in ons eigen universum wonen.Ik heb eindelijk baba is you gekocht. Superleuk spelletje. Heb ik een halfjaar mezelf niet gegund omdat het €12,50 kost. Of anderhalf pakje sigaretten..
Wanneer je niks zeker weet, waar haal je dan je zelfvertrouwen vandaan? En hoe zijn we ooit echt zeker? Hooguit diep overtuigd, maar Als het werkt, werkt het. Ik heb moeite met dingen niet volledig begrijpen, dat maakt me angstig, en daarom is het zinloos om mezelf in sommige vragen te verliezen. Onbegrip is angst, en ik ben een beetje klaar met en moe van angstig zijn voor simpelweg het hebben van tijd. Daar is het niet voor bedoeld, lijkt me. Ik wil weer ontdekken en dingen mooi vinden, want daar ben ik uiteindelijk de fijnste mij weer mee.
11 jan 2021 - 70x gelezen
Profielfoto van Phlo
Phlo, man, 9 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende