Ooooooh :)

Even geen depressief gedoe. Ik ben op dit moment echt in de zevende hemel.

De oorzaak? Nee, ik heb nog geen vriendje. Nee, ik heb geen onverwacht goed cijfer gekregen voor een tentamen. De oorzaak is geen gebruikelijke. Ik heb zojuist de laatste aflevering van een heerlijke serie gezien. Ik ben er een paar dagen geleden aan begonnen. Ze - de serie (vrouwelijk woord, vandaar 'ze'knipoog - heeft serieus mijn vertrouwen in de mensheid hersteld. De laatste keer dat ik me zo voelde, was een hele tijd geleden, toen ik De meeste mensen deugen net uit had (dikke leestip, trouwens).

Ik ga niet al te veel vertellen, maar ik wil toch het een en ander delen. De serie heet Heartstopper en gaat over een homoseksuele middelbare scholier. Hij bouwt onverwachts een band op met een lid van het rugbyteam van de school en nou ja... Je raadt misschien al waar dit naartoe gaat (maar dat wordt in de serie ook al vrij snel duidelijk).

Het is zó'n positieve serie. Tuurlijk, de pesterijen en problemen die inherent zijn aan het gay/bi zijn, spelen een rol. Maar... Ze nemen eindelijk eens géén hoofdrol in. En zo ontstaat er een serie die me heeft doen lachen, blozen en juichen. Ik vond het zo fijn! vrolijk

Mijn moeder wees mij op het bestaan van de serie. Na enige twijfel besloot ik toch maar te gaan kijken. Holy shit, wat had ze gelijk toen ze zei dat het een fijne serie was. Wat is mama toch een fijne ally. Papa trouwens ook. Ik bof weer eens met me. Ik hoop niet dat ik met mijn verhalen de indruk wek dat ik ontevreden ben met ze (na het lezen van mijn vorige verhaal voel ik de behoefte om deze zin toe te voegen).

Ik bof ook met mijn zussen. Ze hebben allemaal hun mankementen, maar die heb ik ook. Elk mens heeft die mankementen. Erg off-topic, deze toevoeging. Toch past die erg erg goed bij in mijn ogen (komt door mijn gemoedstoestand van de afgelopen dagen).


Ik ga weer lekker dansen. Straks komt mijn oudste zus thuis van 't werk en dan gaan we nog even een potje kaarten (ik ben op Curaçao).
Xverliefd
29 jul 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Curacaotje
Curacaotje, man, 21 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende