Onzichtbare muggen...

Help... ik heb dus onzichtbare en onhoorbare muggen. Ik kan er geen één vinden of horen maar elke ochtend word ik wakker met meerdere muggenbulten. Om eerlijk te zijn heb ik er zelfs in het hele huis nog geen gezien of gehoord..
Mijn muggenbulten aantal staat op dit exacte moment op 18. 18 Fucking muggenbulten... allemaal op mijn boven lichaam/nek. Ik gok omdat dat het snelst onder de dekens uitkomt. Het jeukt als een gek.
Gisteravond in bed durfde ik niet te gaan slapen, ik bleef om me heen kijken of ik er toch echt geen zag. Ik had echt even het gevoel dat ik gek aan het worden ben!

- Behalve 1 raam hebben alle ramen horren (dat ene raam gaat ook dicht zodra het licht aangaat)
- Citronella druppels in het stoom apparaat
- Mezelf insmeren met alles wat er tegen zou kunnen helpen
- Muggen stekker in het stopcontact
- Citronella stickertjes van de action
- Ventilator staat gericht op het bed
- Citroen met kruidnagel op mijn nachtkastje (las ik ergens)

Soms word ik gewoon een beetje onpasselijk van alle geurtjes in de slaapkamer. En toch... en toch... ben ik vanochtend wakker geworden met 6 nieuwe muggenbulten. Het enige wat ik nog niet geprobeerd heb is iets met DEET erin maar dat raden ze vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn niet aan, tenzij je in een land bent waar muggen ziektes overdragen. En een klamboe, maar daar is manlief tegen en ik wil eigenlijk ook geen gat in het plafond maken ivm de verkoop van het huis.

Dus... bij deze iemand nog een tip?????

Vrijdag ga ik naar de huisarts voor de jeuk!

-xx-
24 jun 2019 - 667x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende