Oepdeet voor Liesa!

Omdat de allerliefste Liesa vroeg naar een update (want ik volg haar wel op Insta maar ik post zelf nooit wat haha!), bij deze!

Ons huis krijgt steeds meer vorm. De keuken heeft een heuse coffee corner gekregen en plankjes, de wc is verlost van 3 lagen behang en heeft 1 laagje in de plaats gekregen en als de kou voorbij is gaat Arjan de CV ketel en alle radiatoren vervangen. Dan gaan we even evalueren hoe het met het spaargeld staat en wat weer bovenaan het lijstje staat.

Mijn pols is nog steeds gezeik maar dat zal vast nooit over gaan. 12 weken na de operatie was mister Boris terug en ik zit nu bij een andere specialist want die van mij is gestopt en zijn collega's zijn niet aardig. Ik zit nu bij een kliniek opgericht door twee vrouwen, het ziet er net uit als een of andere fancy privé praktijk maar de zorgverzekeraar betaald het wel. Daar zijn ze gewoon eerlijk dat er niet veel opties zijn maar dat zorgen dat ik normaal mijn hand kan gebruiken prioriteit heeft.

Verder is het leven goed. Mijn ouders wonen in een ander huis en dat maakt mijn moeder heel gelukkig. Het oude huis was oud, koud en had te veel herinneringen aan een niet zo fijn iemand. Mijn vader moet settelen maar dat komt goed. Voor zijn verjaardag heb ik een uit laser gesneden kaart van Gent gekocht zodat hij die in het nieuwe huis aan de muur kan hangen. Ook heeft hij van mijn moeder een hele boekenmuur gekregen en is daar niet ongelukkig mee. Het komt goed.

Sinds we in het nieuwe huis wonen hebben we het druk met allemaal leuke dingen en leuke mensen. Het scheelt echt wanneer je een huis hebt waarin je graag wil entertainen. Bijna elk weekend hebben we wel iemand over de vloer of gaan we bij iemand langs. De eettafel staat in het keukengedeelte van de open woonkamer/keuken en we hebben een megalekkere eettafelbang gekocht waardoor mensen heerlijk zitten kletsen en wijn drinken terwijl ik aan het kokkerellen ben. Ook komt Arjan lekker bij me zitten als ik bijvoorbeeld aan het wecken ben en gaat dan op mijn laptop een beetje gamen en met me kletsen. We komen vaak in de avond niet meer van de eettafelbank af na het eten want het zit zo lekker en gezellig. Ik houd zo van entertainen en er zijn nog zo veel mensen die ik graag zou willen uitnodigen.

We hebben wel nog genoeg te doen in ons huis. Inderdaad de radiatoren en CV, maar ook de tuin, de hal en de hele bovenverdieping. Die laatste willen we graag uitbouwen (opbouw op de uitbouw beneden) maar dan moeten we nog even berekenen / navragen of dat kan en daarna of dat mag van de gemeente. Anders komen er twee grote dakkapellen op zolder en hebben we daar meer ruimte. Maar liever een mega master bedroom en mega badkamer eigenlijk 😂

Voor nu is de inspiratie even op. Maar life is good and so am I.

-Ssdd
02 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende