Oepdeet na een lange tijd

Ja jongens, ze leeft nog. Ik leef nog. Tijd voor een oepdeet. Ik ga het gewoon even heel praktisch doen in puntjes.

Werk: ik ben sinds 5 maanden weer aan het werk, 4 volle dagen per week. Ik ben begonnen als commercieel medewerker binnendienst voor Nederland bij een bedrijf wat alles verkoopt voor de opslag en handeling van gevaarlijke en milieuvervuilende stoffen. Hierna werd ik dat vanuit Nederland voor België en nu help ik de projectadviseur engineered solutions in België en leert hij me de kneepjes van het vak (op maat gemaakte oplossingen voor de klant). Na 5 maanden kreeg ik een vast contract aangeboden welke 1 september in is gegaan. Teeeeering wat gaat dat hard en wat vind ik mijn plekje leuk! Het is de leukste, meest begripvolle en gekste groep mensen waar ik al mee heb samengewerkt. Ik sta deze maand ook op 2 beurzen dus heb er zin in!

Relatie: we gaan volgende maand geregistreerd partnerschap aan! Eigenlijk is het puur praktisch (zie volgende puntje). Maar ik vind het wel leuk dat we dan ook echt wat van elkaar zijn. Ik heb een leuke Hearts and Roses jurk gekocht voor die dag.

Huis: we hadden vorige maand een afspraak bij de hypotheekadviseur en kwamen er achter dat we eigenlijk wel een huis kunnen kopen. Dat is mooi ook want de woningbouw is vreselijk en ze doen nu nog meer tegen scheefhuurders dus we willen er weg. En we willen een grotere keuken en een leuk huis waar we zelf kunnen in investeren. Dus volgende maand is alles achter de schermen rond en volgend jaar gaan we huisjes shoppen!

Vitamines: de B12 werkt als een tierelier. Ik injecteer nu zelf 2x per week al 3 maanden lang en ik moet de komende 3 maanden ook zo doorgaan. Alleen heb ik nu een ijzertekort dus die moeten we ook even aanvullen. Mijn internist weet heel veel van B12 af en denkt echt heel goed mee dus ik heb er alle vertrouwen in. Ik voel me in ieder geval elke dag een beetje beter.

Cojona: officieel genezen van longcovid!!

Pols: ik sta op een wachtlijst, al 4 maanden... maar ik heb in ieder geval een kundige arts gevonden om te opereren dus ben benieuwd wanneer ik aan de beurt ben. Heb wel veel pijn dus het zou fijn zijn als dat snel komt.

Oh en ik ben bijna jarig dus feestjeeeeee!!!!

- Ssdd
08 sep 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende