Oepdeet (ik leef nog!)

Zo. Toen tikte ik 'schrijven' aan. Iets wat ik al lang niet meer had gedaan.

Ik moet niet bepaald iets kwijt, maar ik mis het hele MyDiary gebeuren soms wel. Het is gewoon niet makkelijk om schrijven bij te houden als je leven best wel druk is. Want dat is het, druk en erg fijn.

Ik werk nu ongeveer 10 maanden op de technische dienst van een grote kranenfabrikant. Ik ben productspecialist en geef trainingen en coachings aan nieuwe mensen. Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin, zo een contrast met mijn eerste baantje in Nederland.

Dankzij deze baan heb ik ook wat vrienden gemaakt hier. Ik heb uiteraard nog vrienden in Belgie maar heb niet de kans deze vaak te zien. Het is fijn om ook een vangnet te hebben in Nederland waar ik mijn ei kwijt kan en die ik na werk ook regelmatig zie.

Uiteraard gaat het ook fantastisch tussen Arjan en ik, en dat is geen sarcasme. We waren vorige week alweer 3 jaar samen en wonen bijna 2 jaar samen (onofficieel, officieel woon ik pas een jaar en 2 maanden in NL). Hij is echt mijn soulmate en heeft me door al het gezeik met mijn ex heen geholpen. Hij is een prachtig persoon en naast hem voel ik me echt een powervrouw. Hij is ook mijn steun en toeverlaat in het hele medische gezeik.

Medisch gezeik dus. De cyste in mijn pols is ruim anderhalve cm groot. Dit zie je niet aan de buitenkant, dus dat hele kreng zit vergroeid in mijn pols. De echo heb ik achter de rug en eind deze maand heb ik een afspraak met de chirurg om een mogelijke operatie te bespreken.

Maar dat mag de pret niet bederven. Ik heb het geweldig naar mijn zin in Nederland en voel me helemaal thuis bij Arjan. Had je me 4 jaar geleden, toen ik bij die asshole was, verteld dat dit ging gebeuren had ik je uitgelachen.

Ik ben zo enorm gegroeid en ik ben zo trots op mezelf. Ik ben nu op een punt waar ik wil zijn in mijn leven. Verdere stappen komen nog en liggen zeker al klaar.

Ik ben gelukkig.
12 mrt 2019 - 315x gelezen
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende