Oepdeet - auto en gezondheid

Lieve mensen, hier zijn we weer! Ik typ dit in bed op mijn mobiel dus sorry voor eventuele typo's.

Sinds corona heb ik een hoge hartslag. In rust is hij makkelijk 120 en ik ben bij inspanning echt snel kapot. Donderdag had ik een afspraak bij de cardioloog omdat op het hartfilmpje bij de opname hoge pieken te zien waren. Echo en hartfilmpje waren nu gewoon normaal dus haar conclusie was dat ik nog aan het revalideren ben van corona.

Dinsdagmiddag werd ik echter op werk niet lekker. Doodmoe, praten met dubbele tong en niet uit woorden komen, geen evenwicht, misselijk, duizelig. Ik had donderdag al een bloedafname gepland staan voor extreme haaruitval en heb me gister en vandaag ziek gemeld. De huosarts dacht vanwege de hoge d-dimeer waarde van de vorige keer (wat door een ontstoken ader kwam) dat ik misschien wel een chronische longembolie had. Resultaten kwamen vanmiddag en ik heb een gevaarlijk lage B12 waarde. Geen idee waar die vandaan komt maar we gaan aan de supplementen...

Verder hebben ze enkele weken geleden nog eens naar mijn dik wordend been gekeken. Ik heb een lymfoedeem waar ook weer geen verklaring voor is. Yay.

Ook stond ik plots 2 weken geleden midden op een kruispunt met een kapotte koppeling. Gelukkig ben ik geen leek en weet ik dat je ook zonder koppeling kan rijden dus heb mijzelf veilig gesteld en ANWB weg laten slepen. De Ibiza was het niet meer waard dus die mocht de garage overnemen. Ik rijd nu met een Skoda Superb station en ben helemaal in love.

Het kan ook nooit eens normaal gaan he? Hoe gaat het met jullie?

-Ssdd
15 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende