Niet makkelijk

Gister hebben we alvast P's verjaardag gevierd omdat hij vandaag de hele dag weg is met een team uitje. We zijn naar Technopolis geweest en hebben een ontzettend leuke dag gehad. Lekker samen, gekkigheid uithalen, alles ontdekken daar en genieten van elkaars gezelschap. Op dit soort dagen word ik altijd weer een extra beetje verliefd op P.
's Avonds zijn we lekker uit eten geweest in een stadje dichtbij en nog meer genoten van het samenzijn. Kortom het was een heerlijke dag samen. Door alle drukte schiet dat er zo vaak bij in de laatste tijd!

Vandaag heeft hij dus een teamuitje, in Amsterdam en dan is hij natuurlijk pas laat terug verdrietig. Ik vind het super leuk dat hij zoveel dingen met werk gaat doen maar op dit moment met de switch kan ik het zo slecht hebben.
Alle oude angsten en onzekerheden steken dan weer de kop op. Wat als één van zijn collega's extra leuk blijkt te zijn? Wat als hij ziet dat het leven zonder mij zoveel leuker is? Wat als hij niet meer terugkomt?
Het is op dit moment een on-going battle in mijn hoofd. Ik weet dat ik me geen zorgen hoef te maken, dat hij echt wel terug komt en er niet met een ander vandoor gaat en toch kan ik het niet relativeren. Ik voel me verdrietig, bang en boos. Stom eigenlijk want we hebben gister zo'n fijne dag samen gehad.

Dit zijn de effecten van de switch, het is doorbijten en doorgaan. Zo min mogelijk luisteren naar die gedachten, bezig blijven en niet stilstaan.

Het is echt even niet makkelijk van de week!

-xx-
15 nov 2019 - 163x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende