Mydiary verjaardag

Vandaag ben ik hier 19 jaar ingeschreven.
Volgend jaar vier ik gewoon mijn 20 jarig jubileum.

15 jaar was ik toen ik hier begon met schrijven. Soms lees ik nog wel eens terug en kan ik de persoon waar ik toen over schreef mij amper meer herinneren. Of ik wil weten wat ik vroeger van iemand vond en dan blijkt dat ik er nooit over geschreven heb. Het brein zit soms raar in elkaar.

Heb altijd de neiging gehad alleen te schrijven als het ff niet goed gaat. Zou ook vaker over de mooie dingen moeten schrijven. Vroeger was ik wel consequenter.

Heb het idee dat het aantal verhalen al een tijdje sowieso afneemt op deze site. Zonde eigenlijk.


Maar goed over mij..

Dinsdag naar Utrecht voor een medische keuring. Wil meedoen aan een onderzoek om oogdruppels te testen.
Dan nog een oogtest en dan maar hopen dat mijn waarden bij de top 5 zijn.

We zijn momenteel ons huis aan het verbouwen. Hele keuken is zo goed als klaar, maar voorkamer en boven moeten ook nog wel onderhanden genomen worden. Mijn man maakt zich er niet zo druk om echter heb ik altijd de angst dat ons budget niet genoeg zal zijn. (Meer dan de helft van het budget is al verdwenen) Met geldzaken zijn wij zo anders. Ik neem veel minder risico terwijl ik echter veel minder een luxepaard ben als hem en ik mij denk ik met weinig ook goed zou kunnen redden. Die 1000 van het onderzoek zal waarschijnlijk weinig uitmaken, maar toch weet ik dat het iets van rust geeft. Ik zit graag op een stapel geld, want ik wil mij niet daar ook druk om moeten maken. Durfde ik maar eens wat meer te leven en mij niet zo druk te maken om iets stoms als geld. Geluk is niet te koop.
01 mei 2021 - 92x gelezen
Profielfoto van Carina
Carina, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende