My mind as my canvas [YT]"You full of intellectual wealth,

You started this so now you've gotta live up to

the standard you set up for yourself. "

Moest ineens aan dit stukje denken. Luisterde vroeger vrij vaak naar K-rino.

Had eergisteren weer de gedachte dat ik ook gewoon kan stoppen met deze opleiding. Ik heb al bijna een master, moet alleen de scriptie schrijven. Maar iets trekt me al 2 jaar naar DEZE opleiding. Waarvoor ik nog 7 vakken moet en nog een scriptie moet schrijven. Waarvoor ik bijna moeiteloos om 4-430 opsta. Waar ik enthousiast over word.

Waarvoor ik bereid ben om mijn schaamte om mijn Nederlandsfoutjes te overwinnen & beter te worden zodat niemand meer kan beweren dat hij niet begrijpt waar ik het over heb. Of het nou door een vreemde formulering omdat ik in een andere taal denk, mijn articulatie of uitspraak is.

Ik ga met plezier dit beroep uitoefenen later.

Ik ga het mezelf kwalijk nemen als ik de opleiding niet afmaak.

Correctie. Als ik ECHT de keuze maak om niet met deze opleiding verder te gaan, eventueel totdat ik al wat jaartjes ervaring 'under the belt' heb, dan zal ik dit goed hebben overwogen en zal ik geen spijt hebben van mijn keuze.

Maar damn, ik wil het niet opgeven. Dit blok afmaken in ieder geval. De quitter gedachten mogen nog even wachten. One step/day/week/tutorial period at a time.

PS - Natuurlijk is dit een eerstewereld extraluxe probleem, dat ontken ik niet. vrolijk Alles komt goed. Moest dit alleen even eruit gooien.
10 sep 2019 - bewerkt op 10 sep 2019 - 197x gelezen
Profielfoto van Caty
Caty, vrouw, 0 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende