Moe, huis & alles #

Ik voel me uitgeput, moe, opgebrand, ten einde... enz. Alles voelt zwaar, mijn hele lichaam. Dus houden we maar even rust, ik & mezelf.

Maar lang rusten kan niet want...... (tromgeroffel)... we hebben waarschijnlijk ons huis verkocht!! Het voorlopig koopcontract is getekend en nu is het wachten totdat de mensen hun financiën rond hebben. Zo doende hebben we ook opeens een verhuis weekend gepland staan, het laatste weekend van september.

Dat we het huis zo goed als verkocht hebben is een last van onze schouders. We hebben nu nog zo'n 5 weken om het nieuwe huis in orde te krijgen, er moet nog een hoop afgewerkt worden, en in te pakken. Ik probeer zoveel mogelijk te doen maar ik blijf en ben ontzettend moe. Het is dat ik vorige week mijn periode heb gehad anders zou ik gaan twijfelen of ik toch niet zwanger zou zijn. Al ben ik wel in staat om voor de zekerheid een test te doen want sinds gister ben ik elke keer misselijk.
Volgende week heb ik een week vrij genomen om wat meer te kunnen klussen (moet ik wel weer in orde zijn) en de laatste 2 weken van september en de 1e week van oktober heb ik ook vrij. Dat schept wel wat ruimte.

P. loopt ook op zijn achterste pootjes, dat maakt het allemaal een heel gezellige boel bij ons thuis.. maar niet heus. Eer dat we verhuisd zijn hebben we 2 huizen nodig om bij te komen denk ik. Kijk ik begrijp echt wel dat het veel is en dat hij er doorheen zit (ik ook). Maar om dan de hele tijd pissig te lopen doen en de tijd die je dan even hebt ongezellig te maken dat snap ik niet.
We hebben het er van de week wel even over gehad en hij gaat proberen wat meer rust te pakken zoals vroeger naar bed gaan. Ik ga me er voor de rest niet meer mee bemoeien, het is goed zo. Hij zuigt mijn karige energie op zodat ik niks meer overhoud dus kort gezegd f*ck you... ik let even op mezelf.
Ik doe mijn best met alles, net als hij, we werken hard, we klussen hard en zijn gewoon moe. Logisch toch, maar dat vind ik gewoon geen reden om naar te gaan zitten doen. Tenslotte werken we hard voor een nieuwe, mooie plek voor ons. Wat heb je er straks aan als je elkaar niet meer kunt luchten of zien!

Daarbij komt ook nog eens dat ik al een goeie week met constante hoofdpijn loop (komt waarschijnlijk mijn misselijkheid ook vandaan). De fysio raadde me aan om naar een kaak fysio te gaan omdat mijn kaak niet goed werkte. Zo gezegd zo gedaan, oefeningen mee gehad, sindsdien alleen maar hoofdpijn. Gister maar eens gebeld, fysio: dan hebben we de goeie spier te pakken...
Oke lekker dan, ik moet de oefeningen wat minder doen en als het maandag niet ver over is, terug bellen.

De kipjes doen het goed, ze willen nog steeds alleen maar bij mij zijn. Vooral 's avonds maar ze mogen absoluut niet meer binnen nu anders raak ik er nooit vanaf. Stelletje monsters nahnahHond was kei ziek aan het begin van de week, ik gok door alle kippenpoep die hij vreet.. poep eten, overgeven, poep eten, overgeven... En houdt een hond maar eens weg van zulke lekkere poepjes!! Ik probeer ze maar zo veel mogelijk op te ruimen.
Hij heeft nog een nieuw shirt gekregen voor de herfst (wat zijn we blij met Ali), dan heeft hij het altijd zo koud en een trui is nog te warm. Het staat wel maf nahnahIk hoop met vandaag echt rustig aan te doen dat ik morgen weer kan gaan klussen. Ik heb werk ook afgebeld dat ik ziek was, dus nu moet ik even kijken hoe ik dat morgen ga doen... tis wel raar om niet te gaan werken maar wel in je huis te gaan klussen. Het zou niet zoveel uitmaken maar één van mijn collega's heeft recht zicht op ons huis.

En nu ben ik alweer moe en ik zit net een half uurtje achter mijn computer verdrietig ik ga maar eens een tosti maken en op de bank hangen. Ik ben op dit moment Chicago Fire aan het kijken, lekker drama en lekker rustig.

Ik moet elke keer zwaaien naar de kipjes, dan komen ze aangerend, kijken naar binnen en als ik dan zwaai lopen ze weer verder. Zo van: oh je bent er toch nog...

-xx-

16 aug 2019 - 273x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende