Mobiele oepdeet

*WAARSCHUWING dit bericht is op mn mobiel getikt en ik heb helemaaaaaal geen zin om wat na te lezen.

Dit is echt een beetje een rare fucked up week.

Zondag waren we uit eten met mijn ouders. Voor de tweede maal op rij (ongeveer 3 of 4 weken tussen) word ik na het eten helemaal fkauw, helemaal warm, ga rillen en ben enorm misselijk. Omdat ik kotsen haat probeer ik ook niet mn eten er uit te kotsen maar ik ga wel kokhalzen. Ik heb het ook regelmatig snachts maar dat duurt geen uren.

Zondagavond zijn we toen nog naar huis gereden en ik heb de hele nacht oververhit en duizelig wakker gelegen. Maandag dan maar niet gaan werken en een afspraak gemaakt voor de huisarts op woensdag. Ik heb toen op donderdag nuchter een bloedtest gedaan, een zwangerschapstest gedaan en mijn bloeddruk is op die twee dagen gecontroleerd.

Ik kon vrijdag bellen voor de uitslag. Donderdag hoorde ik al dat de bloeddruk beide keren normaal was en ik ook niet zwanger was. In mijn bloed konden ze enkel een virale infectie zien maar ik had dan ook -zoals al mijn collega's - al ee paar dagen last van mijn darmen. Maar iig niets wat de plotse flauwte kan verklaren..

Ik neem volgende week de digitale bloeddruk meter van mijn vader mee zodat ik kan meten wat mijn bloeddruk doet als ik me zo voel. Maar het is in ieder geval kut dat het opnieuw zo een gevalletje 'we zien niets dus je hebt niets' is...

Ach. Even aankijken en dan opnieuw gaan wanneer mijn eigen huisarts terug is van vakantie.

Ik heb gisteren ook even naar opleidingen gekeken. Ik ben dan wel vroegtijdig gestopt met school in Belgie maar ik heb wel een hoog genoeg niveau behaald om hier een HBO studie te doen. Dat ben ik dan ook van plan, als thuisstudie zijnde.

Ik ga na vakantie eerst mijn verdomde rijbewijs eens halen (te veel verwend door Arjan de chaffeur en het OV) en hierna ga ik me inschrijven voor een thuisstudie. Ik weet nog niet helemaal wat, ik neig in ieder geval een beetje naar accountancy, bedrijfskunde of management of zo. Iemand enige kennis hierin die me kan bijstaan? XD

Verder gaat het leven zn gangetje. Arjan en ik zijn verdomd gelukkig in ons eigen stekje met de twee flupsies. Hij is enorm aan het groeien in zijn carriere en hierdoor kriebelt het bij mij ook om meer te doen.

In ieder geval nog drie weken tot we op vakantie gaan (en 3 weken vrij zijn). We zijn er wel aan toe,beide doodmoe en behoorlijk op. Is ook normaal als je altijd keihard fulltime werkt + huishouden + cursus + heen en weer naar BE + medische shit aan het regelen bent.

Nog 32 dagen en dan vertrekken we naar het Trasimenomeer in Italie! De bunnies gaan dan even op vakantie bij mijn schoonouders. Daar hebben ze een grote rooie kater van de buren die in het hok gaat liggen en waar ze tegenaan gaan knuffelen.

-Ssdd
10 aug 2019 - 264x gelezen
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende